Neler Yeni

EN ÇOK PARA KAZANDIRACAK BÖLÜM

şahin doğan

80+ Platinum
Herkes ticaretten milyonlar kazansaydı kimse boşa okumakla uğraşmazdı. Sizin gördüğünüz 100 kişiden 1 kişi. Büyük sermayen olcak, aileden gelecek, arkan olacak, sağlamın olacak. Binlerce batan, borcu olan insan örneğini kimse görmüyor.
Okuyup işsiz olan binlerce insanı görüyorsa onları da görüyordur.

Spectre_zz

80+ Bronze
okuyanlar saçma bölüm okursa işsiz kalır tabi arkadaş doğru demiş fakat benim kafam ticarete basmasına rağmen şans lazım ve okumak her türlü gerekli bir şey yarin bir gün evlenmeye kalkınca kızın ailesi üni okumamış adama 2. sınıf insan gozuyle bakar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kız benim olsa gelecek adama ben de aynı şekil bakarım yani üni her türlü gerekli zaten

şahin doğan

80+ Platinum
okuyanlar saçma bölüm okursa işsiz kalır tabi arkadaş doğru demiş fakat benim kafam ticarete basmasına rağmen şans lazım ve okumak her türlü gerekli bir şey yarin bir gün evlenmeye kalkınca kızın ailesi üni okumamış adama 2. sınıf insan gozuyle bakar

kız benim olsa gelecek adama ben de aynı şekil bakarım yani üni her türlü gerekli zaten
Ülkedeki durumdan haberiniz yok galiba. İnsanlar "Ben tezek kurutma bölümü okudum işsiz kaldım" demiyor. İşsiz olanların çoğu iyi bir bölüm okuyup işsiz olduğu için isyan ediyor zaten.

Reindi

80+ Silver
ne istediğine bağlı musluk üretiyorum aylık gelirim 120 150 200 arası her ay değişiyor lise mezunuyum para için okumayın gidin iş öğrenin istediğiniz işi yapmak istiyorsanız okuyun benim istediğim iş inşaat mühendisliğiydi matematiğim izin vermedi olamadım orası ayrı ama para içinde hayatınızı satmayın

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Yunus Kocabay
ne istediğine bağlı musluk üretiyorum aylık gelirim 120 150 200 arası her ay değişiyor lise mezunuyum para için okumayın gidin iş öğrenin istediğiniz işi yapmak istiyorsanız okuyun benim istediğim iş inşaat mühendisliğiydi matematiğim izin vermedi olamadım orası ayrı ama para içinde hayatınızı satmayın
Kralsın.

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Furkan
arkadaşların da dediği gibi pilotaj ve diş hekimliği olabilir. çok negatifsin eğer okuyup çok para kazanıcam diyorsan biraz zorla kendini daha yüksek puan yapmaya çalış ama tabii okumadan da ticaret yaparak kat be kat fazlasını kazanabilirsin. el emeği gerektiren mesleklere yönelebilirsin. elektrikçi, tesisatçı, marangoz mobilyacı vb. eklenebilir

Reindi

80+ Silver
arkadaşların da dediği gibi pilotaj ve diş hekimliği olabilir. çok negatifsin eğer okuyup çok para kazanıcam diyorsan biraz zorla kendini daha yüksek puan yapmaya çalış ama tabii okumadan da ticaret yaparak kat be kat fazlasını kazanabilirsin. el emeği gerektiren mesleklere yönelebilirsin. elektrikçi, tesisatçı, marangoz mobilyacı vb. eklenebilir
mesela şuan adamlar bir alttan ısıtmayı daire başı 50 den yapıyor asgari ücretlinin 3 aylık maaşı neredeyse daire başı bir de 1 günde 1 daire çok rahat çekiyorsun çok zor iş ben 1 hafta çalışamam orası ayrı ama deli para var normal tesisatı 25 den yapıyorlar mesela masa başı işte kafan patlıyor bedensel işte vucudun ağrıyor değişen bir şey çokta yok

Spectre_zz

80+ Bronze
mesela şuan adamlar bir alttan ısıtmayı daire başı 50 den yapıyor asgari ücretlinin 3 aylık maaşı neredeyse daire başı bir de 1 günde 1 daire çok rahat çekiyorsun çok zor iş ben 1 hafta çalışamam orası ayrı ama deli para var normal tesisatı 25 den yapıyorlar mesela masa başı işte kafan patlıyor bedensel işte vucudun ağrıyor değişen bir şey çokta yok
ben sporda 3 sene çok zorladım parmaklarım zorlayınca ağrıyor kitleniyor öyle işte sıkıntı olur mu

kas kütlem var kuvvetliyim onda sorun yok da parmaklar sıkıntı yani vücudum kas ağrısına alışık zaten
şu an bile komple sırt ve omuzlarım ağrıyor ama normal bi durum aldı bu benim için :giggle:

Reindi

80+ Silver
ben sporda 3 sene çok zorladım parmaklarım zorlayınca ağrıyor kitleniyor öyle işte sıkıntı olur mu

kas kütlem var kuvvetliyim onda sorun yok da parmaklar sıkıntı yani vücudum kas ağrısına alışık zaten
şu an bile komple sırt ve omuzlarım ağrıyor ama normal bi durum aldı bu benim için :giggle:
süreklü sürekli kesinlikle alttan ısıtma yapılmaz 20 de başlasan 30 unda 3 daire 1 araban olur ama 40 yaşında kambur gezersin tesisatçı olacaksın atıyorum normal 10 daire tesisat ondan sonra 5 daire alttan ısıtma gibi bizim akraba 2 sene alttan ısıtma yaptı sürekli şimdi zor ayakta duruyor çok zor iş

süreklü sürekli kesinlikle alttan ısıtma yapılmaz 20 de başlasan 30 unda 3 daire 1 araban olur ama 40 yaşında kambur gezersin tesisatçı olacaksın atıyorum normal 10 daire tesisat ondan sonra 5 daire alttan ısıtma gibi bizim akraba 2 sene alttan ısıtma yaptı sürekli şimdi zor ayakta duruyor çok zor iş
o öyle kas ağrısına da benzemiyor yerinden kalkamıyorsun sürekli eğiliyorsun bak aç izle videolarını çok zor iş öyle iş yapacaksan elektrikçi olacan tesisatçının yarısı kadar işleri yok aynı parayı alıyorlar

docc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
mehmet
tıpta önü çok açık alanlar var istediğin bölümde uzmanlaşıp çok ciddi paralar kazanabilirsin ancak çok zor bir yolculuk iyi düşün derim

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda Yivli
Bu adamın okumak istediği yerlerden kolay kolay işsiz kalınmaz merak etme. İTÜ den bahsediyoruz. Önerilen şeylerin sıralaması en kötü 30.000.
Antin kuntin üni işletme okumayacak. Tıp bitirip işsiz kalmak istesen bile kalamazsın veya İTÜ'de bu mühendislikleri bitirip işsiz kalması da düşük ihtimal. Adamlar giriyor yksye hiç çalışmadan 300k yapılıyor zaten. Yazıyor işletme, pdr, hukuk, ziraat müh vs. çorumda adıyamanda hiçbir vasfı olmayan elemanı kim şirketine alsın?

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Git pilotçuluk oku en iyi para onda var, hem iyi para var hemde ülke ülke beleş geziyon mis gibi.

Top Bottom