Neler Yeni

2.5 INC HDD Önerisii

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bahadır Büyükeskil
Bütçe
2000
Bilgisayarım MSI Thin GF63 12VF . Biraz araştırdım 2 slotun birinin M2 SSD (takılı halde gelen) diğerinin de 2.5 inç hdd slotu olduğunu gördüm. Laptopuma uygun hdd önerinizi almak isterim.Bütçe hakkında bişey diyemeyeceğim f/p olursa 1tb 512gb çok farketmez önceliğim 1tb tabii ki

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,859
İsim
Orkun
Bilgisayarım MSI Thin GF63 12VF . Biraz araştırdım 2 slotun birinin M2 SSD (takılı halde gelen) diğerinin de 2.5 inç hdd slotu olduğunu gördüm. Laptopuma uygun hdd önerinizi almak isterim.Bütçe hakkında bişey diyemeyeceğim f/p olursa 1tb 512gb çok farketmez önceliğim 1tb tabii ki

Hiç girme HDD ye SSD al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.5 inç, sata portundan HDD ve SSD bağlanabiliyor sadece HDD ye özel değil, boyutları ve girişleri aynı aklında soru işareti kalmasın diye yazıyım dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bahadır Büyükeskil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hiç girme HDD ye SSD al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.5 inç, sata portundan HDD ve SSD bağlanabiliyor sadece HDD ye özel değil, boyutları ve girişleri aynı aklında soru işareti kalmasın diye yazıyım dedim
Son kısmı tam sorucaktım yazdığınızı görünce daha iyi anladım.Teşekkür ederim bu markayı daha önce hiç duymamıştım işimi rahatlıkla görür mü acaba?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,859
İsim
Orkun
Son kısmı tam sorucaktım yazdığınızı görünce daha iyi anladım.Teşekkür ederim bu markayı daha önce hiç duymamıştım işimi rahatlıkla görür mü acaba?
Görür hocam, aynısını ben kullanıyorum 2 yıl falan oldu, Türkiye de pek bilindik bir marka değil yurt dışında daha popüler fiyatı o yüzden uygun zaten. Gamemar da güvenilirdir sorun yaşamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,238
Üyeler
163,283
Son üye
snoplex
Top Bottom