BubaPuroyuz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 34
- İsim
- Alp Eray
bu gün pazar, okuldan arkadaşlarla halı saha maça gittik, 5 saat durduk. Eve geldim, duş aldım ders çalışacaktım ki pazar günü kendime tatil olsun dedim. Tamam kabul ediyorum normalde aşırı fazla ders çalışan biri değilim ama 1 gün dinlendim diye salonda mutlu mutlu beyblade izlerken annem geldi ve bana ağzımdan bir kere daha nilgisayar lafı çıkarsa rtx 4070S ve b650 anakartı çöpe qtqcqğını söyledi ( bilgisayqrım bozultu ve annem iyi bir çocuk olursam bilgisayar almama izin vereceğini söylemişti, ama anlaşmada test çözmekle ilgili bir şey yoktu) şimdi biraz geriye gidelim… 5 sınıf yazı, İOKBS buraluluk sınavına girecektim ve tabii ders işini biraz aksattım. Sonra annem bana baya baskı uygulamaya başladı, klavyemi aldı (bursu kazqndığımdada vermemişti) biz o yaz boyunca küstük, ve ben hergün 3-4 saat ağlıyordum, sırf saçma sapan kurallarına uymadım diye bana bağırdı çağırdı o yasak bu yasak bende bıktım. Ablam bana yardım etti, düzenli olarak derslerimle ilgilendi ve ablam olmasa dahi artık ablam için ders çalışıyordum ve sıkılmadan yapıyordum. Şimdi ise geçen hafta bana notları hepsi 100 olmazsa bilgisayar almayacağını, ekran kartını ya lışıkla aldığını söyledi (oturma orgqnı bilgisi) ve şimdide beni ders çalışmaya teşvik edicek hiç bir davranışta bulunmamasına rağmen beni ders çalışmam için zorluyor, bemde sıkıla utana birşeyler yapıyorum. Az önce babamla konuştum, dedim madem beceremiyor sorunlarımızı çözemeyi gitsin pazartesi günü gitsin sınıf hocasıyla ı rehber hpcwsıylamı neyse artık konupsun dedim, zaten okulu sevmiyorum orda bunalıyorum orda gördüğüm aynı şeyi evde çekmiyim dedim, e tqbii anlamqdı. Ablam artık ünüversite öğrencisi, evde her zaman olmuyor arkadaşlarıyla ev tuttular. Bakın sorun biraz bende olqbilir tamam ama sorun benle alakalı değil, çalışsam bal gibi çalışırım, rehber hocasıda sınıf hocasıda benle tek tek ilgileniyor bir şey olduğunda, pazartesi günü ben gitçem iki öğretmenlede konuşacam ama siz bilgili abilerim, sizden büyüyle fln herşeyi yoluna koymanızı istemiyorum, benim yolumdqn geçmiş birisinin ağzıyla durumu hafifletmek için ne yapmam gerektiğini soruyorum. (Çok devrik bir metin oldu ama siz anladınız derdimi)