Neler Yeni

Şu an en mantıklı yatırım nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Yatırım olarak kısa vadede kar getirecek hangi yatırımı önerirsiniz?

The Semih

80+ Gold
Fırlamadan önce 10k yatırsaydım kaç lira olmuştu şimdi
Kanka düşük paralarla kar tatmin etmiyor ya, ama bitcoin trenini 2 kez kaçırdım ona yanıyorum, geçen hesap yaptık geçen sene yatırdığın parayı bugün %166 yükselmiş oluyor. Milyon liran olcakki ozaman değiyor, amcam 500K araba sattı bitcoine yatır dedik, korktu düşer diye dinleseydi şuan 2 tane araba alırdı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Nik Flatron
az bir para ise harcaman daha iyi bir yatırım olur. bekletip paranın erimesindense temel ihtiyaçlarını stokla

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Serkan
Türkiye'de kısa vadeli yatırımlar riskli bence. Uzun vadede altın en iyisi, borsaya falan da girebilirsin fakat bütün paranı borsaya bağlama. Mesela altın yatırımını yap, harçlığını ayır geriye kalan 2-3 bin ile borsaya girebilirsin. Ben Nvidia hissesini 400 dolarken keşfetmiştim hisse 1300 doları geçti şu an bölündü tabi. Tesla hissesi seçimden önce 170 dolar civarındaydı şu an baya arttı. Borsaya gireceksen sana tavsiyem batmayan şirketlere girmen olur. Fakat borsa da uzun vadeli yatırım.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Uzun vade için altın. Borsa bilgin çok yoksa bulaşma derim borsa çok kötü halde, fon alabilirsin kısa vadede 3-5 kazandırır.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ülke önümüzdeki 25yıl düzelmeyeceğine göre 1 araba 1 ev almak şuan en mantıklı yatırılım. + olarak para kalıyorsa altın gümüş ekstra olarak o günün şartlarında alabildiğince ev eşyası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,184
Üyeler
163,121
Son üye
aliosmanbyrk1
Top Bottom