Neler Yeni

Sizce Bu App Tutarmı

Sizce tutarmı

• Oy kullanan toplam üye
    8
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Tolgahan Güney
Beyler aklımda bir tane uygulama fikri var böyle giriyorsunuz ve Donanım arşivi forumu açıyor ama ana kullanım amacı kullanıcağnız parçaları seçiyorsunuz bu parçaların birbiriyle uyumu ve bu parçaların biribiriyle vericeği performansı gösteriyor istediğniz oyunda veri varsa seçiyorsunuz ve size fps durumlarını gösteriyor eğer siteminizi girdiyseniz sisteminizdeki olası uyumsuz olbilicek parçalarıda göstericek ve size tarafsız öneride bulunucak bazı api larla inşallah fiyat bilgisinide alabiliceksiniz böyle bir app yapsam tutarmı fikri çalmayın pls :(

Beyler aklımda bir tane uygulama fikri var böyle giriyorsunuz ve Donanım arşivi forumu açıyor ama ana kullanım amacı kullanıcağnız parçaları seçiyorsunuz bu parçaların birbiriyle uyumu ve bu parçaların biribiriyle vericeği performansı gösteriyor istediğniz oyunda veri varsa seçiyorsunuz ve size fps durumlarını gösteriyor eğer siteminizi girdiyseniz sisteminizdeki olası uyumsuz olbilicek parçalarıda göstericek ve size tarafsız öneride bulunucak bazı api larla inşallah fiyat bilgisinide alabiliceksiniz böyle bir app yapsam tutarmı fikri çalmayın pls :(
Tutar yüksek ihtimal,web sitesi halide olursa daha çok tutar , şahsen benim çok ihtiyacım oluyor böyle bişeye Zaman zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
EMRULLAH
Çok mantıklı kardeşim yapmalisin bence

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Bunun için test sonuçlarının girdisi lazım.
Hemde her bir parçanın diğer parçalarla olabilir uyumu ve buna istinaden oyunlarda test sonuçları lazım. Bunun için de elinde baya veri olması lazım

dostveviski

80+ Bronze
zamanında kaldirirmi.com sitesi vardı. Pc özelliklerini yazıp oyunu kaldırıp kaldıramayacağını öğreniyordun. Şuan kapalı demek ki tutmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Tolgahan Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun için test sonuçlarının girdisi lazım.
Hemde her bir parçanın diğer parçalarla olabilir uyumu ve buna istinaden oyunlarda test sonuçları lazım. Bunun için de elinde baya veri olması lazım
veriler bende değil ama youtube da birsürü videosu var bunlardan bir veri dosyası oluşturabilirim muhtemelen en azından 3050 serisi ekran kartına kadar kesin bilgi bulbilirim amd kısmı sorun çıkartabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamanında kaldirirmi.com sitesi vardı. Pc özelliklerini yazıp oyunu kaldırıp kaldıramayacağını öğreniyordun. Şuan kapalı demek ki tutmuyor.
benimkisi sadece oyunu kaldırırmı değil ekstradan pc oluşturabilirsin ve oluşturduğun pc nin fps değerlerini de görebiliceksin başarabilirsem taabi jsıjs

Tutar yüksek ihtimal,web sitesi halide olursa daha çok tutar , şahsen benim çok ihtiyacım oluyor böyle bişeye Zaman zaman
swift öğrendim html hakkında fikrim yok o yüzden app yapmayı düşündüm

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
projeyi şirketteki amirime sundum değerlendiriyoruz teşekkürler fikir için muhtemelen sayende maaşım artacak
Yeni bir fikir değil bu arada. buna benzer hizmetler sunan siteler var. ama arkadaşın dediği gibi detaylı olanı bildiğim kadarıyla yok .

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Mehmetcan İvrendi
Tutmaz yani kullanda kullansa Max 20-30 hadi 100 kişi kullanır oda internete vs. Aşına olmayanlar çünkü zaten böyle bir ton site var ve direk gerçek verileri sunuyorlar en popülerleri mesela bir Site vardı ismini unuttum uygulamasını yüklüyon ve sistemini tarayıp o oyunu açar mı açmaz mı gösteriyor ve ortalama Kaç FPS alacağını da sitesinde gösteriyordu

Hadi Onu Geç Bu BenchMark Test Sitesine bile var Ki en doğru sonuçları o veriyor zaten çünkü test ediyor tüm farklı sistemlerde yani senin benim yaptığım BenchMark testinden ortalama söylüyor o tarz bir siatemin kaç FPS alacağını ve BenchMark yapan yüz binlerce insan olduğu için mantıken her kombinasyonda FPS degerileri var zaten

kısaca Var zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Tolgahan Güney
Tutmaz yani kullanda kullansa Max 20-30 hadi 100 kişi kullanır oda internete vs. Aşına olmayanlar çünkü zaten böyle bir ton site var ve direk gerçek verileri sunuyorlar en popülerleri mesela bir Site vardı ismini unuttum uygulamasını yüklüyon ve sistemini tarayıp o oyunu açar mı açmaz mı gösteriyor ve ortalama Kaç FPS alacağını da sitesinde gösteriyordu

Hadi Onu Geç Bu BenchMark Test Sitesine bile var Ki en doğru sonuçları o veriyor zaten çünkü test ediyor tüm farklı sistemlerde yani senin benim yaptığım BenchMark testinden ortalama söylüyor o tarz bir siatemin kaç FPS alacağını ve BenchMark yapan yüz binlerce insan olduğu için mantıken her kombinasyonda FPS degerileri var zaten

kısaca Var zaten
hani özellikle app olarak yapan görmedim ben bunu zaten kendi bilgilerimi ortaya koymalık bir proje olarak çıkarttım tutmasını da beklemiyorum birçok hatası olucaktır ama tr de fazla pc toplamayı bilen insan olmadığnı varsayarsak tamam videoları var falan ama direkt eline hızlı bir şekilde fps değerlerinin ulaşması app üzerinden daha kolay olur diye düşündüm yani o bahsettiğniz sitelerin çoğunluğu yabancı dilde ve herkes ingilizce bilmiyor türkçe yapıcağım app i hani türk insanına hitap edicek

Yeni bir fikir değil bu arada. buna benzer hizmetler sunan siteler var. ama arkadaşın dediği gibi detaylı olanı bildiğim kadarıyla yok .
siteler var biliyorum ama herkes sitelerden aramıyor geneli bakıyor sağa sola sorup alıyor pc yi app halinde görmedim

projeyi şirketteki amirime sundum değerlendiriyoruz teşekkürler fikir için muhtemelen sayende maaşım artacak
inşallah doğrudur aga senin adına sevindim de onu yazması da var şimdi sana iş çıktı sjsjsjsj

Top Bottom