Neler Yeni

✅ Cyberpunk 2077 Update 2.2 Son Güncellemesini Aldı !

The Semih

80+ Gold
CP 2077.jpg

CP 2077.jpg

CP 2077.jpg

CP 2077.jpg

Update 2.2 çıktı meraklısı için yama notlarını aşağıya bırakıyorum, Güncelleme boyutu 24 GB... Fotoğraf moduna birçok yeni özellik eklenmiş yukarıdaki görüntüler oyun içinden çektim test için. Grafik ayarlarını aşağıya yazıyorum isteyen aynısını yapsın oynasın sisteminiz RTX 4000 olsun yoksa tatmin etmiyor oyun.

- RTX AÇIK
- NVIDIA DLSS KAPALI
- NVIDIA DLAA AÇIK ( Bu fps düşeren bir ayar fakat görüntüyü tertemiz yapıyor )
- NVIDIA Ray Reconstruction AÇIK
- Keskinleştirme 0.75
- DLSS Sürümü 3.8 yeni çıktı
- FPS Kilit 60 sabit ( Ekran kartına refah payı herzaman bırakmaya çalışın %99 da kullanmayın )
- Diğer ayarların hepsi Ultra
Oyunda DLSS açınca ve Path raytracing açınca ekranda bulanıklık oluyordu bunu çözmüşler

Yama Notları

Son düzenleme:

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Kadir
Dlc ye başlamamıştım geri dönme vakti geldi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,130
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bir görev vardı asansöre mi ne bin diyordu, asansörün kapısı kapalıydı ve açılmıyordu. Oyunu kapatıp açmayı, uyumayı, ışınlanmayı her şeyi denedim o kapı bir türlü açılmıyordu. İnterntet baktım millet mod kuracaksın, nocliple içine gireceksin vs. yazıyordu, sildim sonra.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir görev vardı asansöre mi ne bin diyordu, asansörün kapısı kapalıydı ve açılmıyordu. Oyunu kapatıp açmayı, uyumayı, ışınlanmayı her şeyi denedim o kapı bir türlü açılmıyordu. İnterntet baktım millet mod kuracaksın, nocliple içine gireceksin vs. yazıyordu, sildim sonra.
Önceden birçok hata vardı oyunda, ama patch 1.5 ile birlikte oyunu baştan bitirdim ufak tefek buglar dışında hiç oyunu bozan hata görmedim, sonrasında zaten 1.6 - 2.0 - 2.2 geldi DLC geldi oyunu bayağı toparladılar, tekrar şans vermelisin.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,130
İsim
Abdullah Aydoğdu
Önceden birçok hata vardı oyunda, ama patch 1.5 ile birlikte oyunu baştan bitirdim ufak tefek buglar dışında hiç oyunu bozan hata görmedim, sonrasında zaten 1.6 - 2.0 - 2.2 geldi DLC geldi oyunu bayağı toparladılar, tekrar şans vermelisin.
Benim oynadığım sürüm de 1.5 olması lazımdı ama dediğim bug gene de mevcuttu. Oyunu kilitlemişti ve mod vs. indirmeden geçemiyordum.

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Update 2.2 çıktı meraklısı için yama notlarını aşağıya bırakıyorum, Güncelleme boyutu 24 GB... Fotoğraf moduna birçok yeni özellik eklenmiş yukarıdaki görüntüler oyun içinden çektim test için. Grafik ayarlarını aşağıya yazıyorum isteyen aynısını yapsın oynasın sisteminiz RTX 4000 olsun yoksa tatmin etmiyor oyun.

- RTX AÇIK
- NVIDIA DLSS KAPALI
- NVIDIA DLAA AÇIK ( Bu fps düşeren bir ayar fakat görüntüyü tertemiz yapıyor )
- NVIDIA Ray Reconstruction AÇIK
- Keskinleştirme 0.75
- DLSS Sürümü 3.8 yeni çıktı
- FPS Kilit 60 sabit ( Ekran kartına refah payı herzaman bırakmaya çalışın %99 da kullanmayın )
- Diğer ayarların hepsi Ultra
Oyunda DLSS açınca ve Path raytracing açınca ekranda bulanıklık oluyordu bunu çözmüşler

Yama Notları
Dostum bu keskinleştirmeyi açinca benim monitor cozunurluk ve hz düşüyor 165 çekemiyorum bilgisi olan varmi

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Nedense bu oyunun karakterleri bana çok kötü geliyor oyunu yapmışlarda karakterleri unutmuşlar gibi o yüzden oynamadım sırf böyle grafikler iyi ama bi bütünlük yok gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
beta canavarı
4060 8gb ekran kartım var oynayabilirmiyim bu şekilde

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berk
Amd ekran kartı için verebileceğin güzel görüntü ayarı varmıdır monitörüm 2k

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Ali
Ekran kartına refah payı bırakma olayına güldüm hocam 😂 haricinde elinize sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,827
Üyeler
162,562
Son üye
fiiliyol
Top Bottom