sssniperwolf
80+
İzmir bölgesinde ping değerleri falan nasıl iyi mi? Birde referans kod verecek var mı?
Hocam gıbır kullanıyorum 1 seneden fazladır tavsiye ederim lolde ping değerim 6-8ms arası oluyor eğer geçmeyi düşünürsen ref kodu:GBYGKQVR7Gİzmir bölgesinde ping değerleri falan nasıl iyi mi? Birde referans kod verecek var mı?
yerin neresiHocam gıbır kullanıyorum 1 seneden fazladır tavsiye ederim lolde ping değerim 6-8ms arası oluyor eğer geçmeyi düşünürsen ref kodu:GBYGKQVR7G
Kocaelideyim ben. merkezleri Konya arada mesafe var Baya ama ona rağmen iş yapıyor ben bide dandik WiFi adaptör ile bu değerleri alıyorum kablolu olsa uçacak. 100 mbps kullandığım zaman en az 110-120 arası alıyordum adaptör ile şuan 200deyim adaptörüm pek yeterli gelmiyor biraz dalgayla 210 görüyorum.yok turknet falan istemiyorum netspeed var kafamda tecrübesi olan bahseder mi acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
yerin neresi
altyapım zaten 71 mbps destekliyor ben sürekli kesiliyor mu internet veya ping durumları nasıl altyapı nasıl onları öğrenmeye çalışıyorum dostumKocaelideyim ben. merkezleri Konya arada mesafe var Baya ama ona rağmen iş yapıyor ben bide dandik WiFi adaptör ile bu değerleri alıyorum kablolu olsa uçacak. 100 mbps kullandığım zaman en az 110-120 arası alıyordum adaptör ile şuan 200deyim adaptörüm pek yeterli gelmiyor biraz dalgayla 210 görüyorum.
Hocam açıkçası öyle kesilme durumu olmadı hiç veya tamamen gittiği bi durum.altyapım zaten 71 mbps destekliyor ben sürekli kesiliyor mu internet veya ping durumları nasıl altyapı nasıl onları öğrenmeye çalışıyorum dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
NETSPEED KULLANAN BİR ALLAHIN KULU YOK MU
kardes ismi cok hayırsız duruyorHocam açıkçası öyle kesilme durumu olmadı hiç veya tamamen gittiği bi durum.
Bornovada kullanan arkadaşım vardı iptal ettirdi kesilmeler oluyor demiştiİzmir bölgesinde
Valla hocam isme bakmadım kullanımıma baktım ben 1 senedir gayet okey gidiyoekardes ismi cok hayırsız duruyor