Aula ...Cs2 oynuyorum kablosuz klavye arıyorum önerilere açığım
Her zaman burdayızzzzgeliyollaaalaalr . kaçççınnn
Ne aulaymış be kardes ya bulamıyoruz da klavyeyi karaborsaya düşmüş resmenAula ...
Kanka karaborsada falan olduğu yok temu'da 900 küsüre satıldı ve şu an sarı yerde 1.7k arası bulabilirsin. He dersen ben alanla aynı fiyata alıcam orası o imkansız işte çoktan silip süpürüldü. Satanda istediği fiyata satar. Al veya alma sen bilirsin biz en fp olanı öneriyoruz.Ne aulaymış be kardes ya bulamıyoruz da klavyeyi karaborsaya düşmüş resmen
Kuzey bide güney yönlü var kuzey olan genel alışık olduğumuz aydınlatma switichin üstünde ışık güneyde aşağısında Güney olana biraz eğimli baktın mı ışık belli oluyor göze vuruyor tuş sesleri arasında fark yok denecek kadar az eğerki normal keycaps takmak istersen çok fark yaratmaz ama pudding şeffaf olanlardan taktığında harflerin içine ışık gelmiyor çok fazla güney olanda. Keycaps değişmeyi düşünmüyorsan çok fazla etkilemez seni yönü.Ne aulaymış be kardes ya bulamıyoruz da klavyeyi karaborsaya düşmüş resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aula alırsak hangisini almamız lazım 2 tip switch varmış bunda
Alıcam kanka aula f75 siyah olanı arıyorum bulamadım sadeceKanka karaborsada falan olduğu yok temu'da 900 küsüre satıldı ve şu an sarı yerde 1.7k arası bulabilirsin. He dersen ben alanla aynı fiyata alıcam orası o imkansız işte çoktan silip süpürüldü. Satanda istediği fiyata satar. Al veya alma sen bilirsin biz en fp olanı öneriyoruz.
Işık gözükmesi lazım harf üzerinden kuzey olanı mi almam gerekiyor dostumKuzey bide güney yönlü var kuzey olan genel alışık olduğumuz aydınlatma switichin üstünde ışık güneyde aşağısında Güney olana biraz eğimli baktın mı ışık belli oluyor göze vuruyor tuş sesleri arasında fark yok denecek kadar az eğerki normal keycaps takmak istersen çok fark yaratmaz ama pudding şeffaf olanlardan taktığında harflerin içine ışık gelmiyor çok fazla güney olanda. Keycaps değişmeyi düşünmüyorsan çok fazla etkilemez seni yönü.
Aynen öyle normal tuşlarda harfler yukarıda durduğu için ve tuşlardan ışık geçen keycapsin varsa kuzey almalısın.Alıcam kanka aula f75 siyah olanı arıyorum bulamadım sadece
Işık gözükmesi lazım harf üzerinden kuzey olanı mi almam gerekiyor dostum
Keycaps daha almadım hele bi klavyeyi alalim onu da alirizAynen öyle normal tuşlarda harfler yukarıda durduğu için ve tuşlardan ışık geçen keycapsin varsa kuzey almalısın.
Şuan güncel olarak steelseries apex3 kullanıyorum küçük klavyeye geçmek istiyorum onun için alacağımAynen öyle normal tuşlarda harfler yukarıda durduğu için ve tuşlardan ışık geçen keycapsin varsa kuzey almalısın.
Anladım hocam ben ön bilgi verdim size keycapsler bazen uyumlu olmuyor yön farklı olduğunda bilginiz olsun. Bende alacaktım ama klavyeden pahalı Türkçe keycapslerde girmedim hiç o topaKeycaps daha almadım hele bi klavyeyi alalim onu da aliriz
Şuan güncel olarak steelseries apex3 kullanıyorum küçük klavyeye geçmek istiyorum onun için alacağım
geeky yellow switch küçük kablolu 1 k bende var beyaz full sistem dizdiğim için saklıyomCs2 oynuyorum kablosuz klavye arıyorum önerilere açığım