Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III Dts x Kablosuz 3.796,97 TL

osari

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur
Tekrar fiyat düşer ama ne zaman :)

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Serkan
Güncel olarak kullanıyorum ayar yapmayan bilgisiz insanların uydurması sadece bi uygulama aracılığıyla kullanıyorum %50 %55 ses seviyesinde kullanıyorum %100 yapamıyorum o derece yüksek
Hocam bunu hem pc hem ps için düşünüyorum. Pcde ayar yapınca güzel olduğunu söylüyorlar ancak PS5 üzerinden yapılabilecek bir uygulama vs yok. Ps5te üzer mi sizce?

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Enes Koskos
kanka sürekli indirime giriyo bu alırsın yine girer bende kullanıyorum gayet memnunum 10/10

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Gürkan Yıldırım
beyler alacak varsa 10 gün oldu memnunum ama ayar yapmanız gerekiyor dts programı ile sonra efsane oluyor

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
nk
Kullananlar için de paylaşalım kendi uygulamasın da dtx filan hepsi kapalı Microsoft store üzerinden bu uygulamayı kuruyorsunuz (1 hafta deneme sürüsi var sonra 42 TL verip satın alırsınız beğenirseniz) uygulamayı indirince kulaklığı seçiyorsunuz size hazır eq ayarları veriyor oradan custom 1'e gelip vereceğim eq ayarlarını aynı şekilde yapın bu ayarla ses net ve yüksek gelmeye başlıyor çoğunluk fps oynuyorum adam nereden geliyor net bir şekilde anlayabiliyorsun. Oyunda ses kasmaktan ban yiyeceksin diyen bile oldu siz düşünün :D bir önce ki kulaklığım Razer barracuda x'di
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
BARRACUDA dan iyi mi hocam sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murat
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cagatay Yıldırım
Elimde 3 farkli model var. Bunlar cloud3 kablolu cloud 3 wireless ve arctis nova 7 plus. Aktif fps oynarim. Apo uygulamasi ile ayar yapip kullaniyorum. Ses kalitesi olarak siralamam cloud3 kablolu>cloud3 wifi>nova 7
Nova7 de basslar hic hosuma gitmedi.. ses yukseklikleri 3unde gayet iyi

Peak2Core

80+
elimde hyperx cloud 3 wireless var. dtx ile arasında bi fark var mı yoksa aynı kulaklık mı?

Top Bottom