Hocam bunu hem pc hem ps için düşünüyorum. Pcde ayar yapınca güzel olduğunu söylüyorlar ancak PS5 üzerinden yapılabilecek bir uygulama vs yok. Ps5te üzer mi sizce?Güncel olarak kullanıyorum ayar yapmayan bilgisiz insanların uydurması sadece bi uygulama aracılığıyla kullanıyorum %50 %55 ses seviyesinde kullanıyorum %100 yapamıyorum o derece yüksek
Ps5 için bilemem hocamHocam bunu hem pc hem ps için düşünüyorum. Pcde ayar yapınca güzel olduğunu söylüyorlar ancak PS5 üzerinden yapılabilecek bir uygulama vs yok. Ps5te üzer mi sizce?
Valla insallah girer Reis kablosuza geçme vakti geldikanka sürekli indirime giriyo bu alırsın yine girer bende kullanıyorum gayet memnunum 10/10
BARRACUDA dan iyi mi hocam sizceKullananlar için de paylaşalım kendi uygulamasın da dtx filan hepsi kapalı Microsoft store üzerinden bu uygulamayı kuruyorsunuz (1 hafta deneme sürüsi var sonra 42 TL verip satın alırsınız beğenirseniz) uygulamayı indirince kulaklığı seçiyorsunuz size hazır eq ayarları veriyor oradan custom 1'e gelip vereceğim eq ayarlarını aynı şekilde yapın bu ayarla ses net ve yüksek gelmeye başlıyor çoğunluk fps oynuyorum adam nereden geliyor net bir şekilde anlayabiliyorsun. Oyunda ses kasmaktan ban yiyeceksin diyen bile oldu siz düşünün bir önce ki kulaklığım Razer barracuda x'di
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
İyi hocam razer kalitesiz plastik rahatlık olarakta hyper x yerBARRACUDA dan iyi mi hocam sizce