Neler Yeni

Çözüldü : Cyberpunk 2077 artık başlanılacak kıvamda mı..?

JackieTR

80+ Bronze
Şuana kadar oynamayan sayılı kişilerdenim geçen yıl haziran ayında aldım.. Şuan neredeyse 6 aydır pc de yüklü oyun son güncellemesini bile aldı sanırım beklemeye değdi diyebilirim. En azından tamamen güncellenmiş şeklinde oynaya bilirim.

Bunun dışında sistemim "orta ayarlarda 30fps verir mi..?" Rdr2 de full ayarlarda 25-30 fps dolanıyordu" ama akıcılığı vardı fakir edışınlar dan olduğumdan öyle kasma hissetmedim. : )

Sistem imzada var ama yine de ekliyim :

E.k : Gtx 1660 6gb ventus
İşlemci : R3 3100
Ram : G skill 2x8 16gb
Oyun Depolama : Kinston SA2000 1tb
Monitör : Acer 27 - 144hz - 1ms Full HD+

Ekler

• 20gb.png
    20gb.png
    25.8 KB · Hit: 18

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fsr 3 le oynarsanız rahat oynarsınız.
fsr 3 çok duydum hocam da hiç araştırmadım sadece amd ekran kartlarına özel sanıyordum şimdi biraz bakındım benim ekran kartını da destekliyormuş teşekkürler bilgilendirme için : ) (y)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orta ayarlarda 30-50 arası verir gibi
Hocam oyunun sadece ilk ara yüzüne girdim 3 başlama seçeneği var tavsiyeniz var mı ..? Çoğu kaynak fark etmez diyor ama gidişatı etkiliyor mu öneriniz var mıdır..? Hazır konu açılmışken sormak istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
ulaş dursun
fsr 3 çok duydum hocam da hiç araştırmadım sadece amd ekran kartlarına özel sanıyordum şimdi biraz bakındım benim ekran kartını da destekliyormuş teşekkürler bilgilendirme için : ) (y)

Hocam oyunun sadece ilk ara yüzüne girdim 3 başlama seçeneği var tavsiyeniz var mı ..? Çoğu kaynak fark etmez diyor ama gidişatı etkiliyor mu öneriniz var mıdır..? Hazır konu açılmışken sormak istedim.
ben göçebe seçmiştim memnundum hocam erkek v ile oynamıştım. göçebe seçince intoda night city dışında başlıyorsun diğerleri night cityde. introlar farklı yani. sana kalmış.

fsr 3 ü kesin kullanman lazım yoksa düşük kalabilir onu ayarlarsın.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben göçebe seçmiştim memnundum hocam erkek v ile oynamıştım. bi tanesi kadın v di galiba diğeride erkek v ama sokak çocuğu olan. sana kalmış.

fsr 3 ü kesin kullanman lazım yoksa düşük kalabilir onu ayarlarsın.
Çok sağ olun hocam siz söylemeseniz aklıma dair gelmez "fsr" sürekli amd kartlardan bahsedilince hiç araştırma gereksinimi duymamıştım. Sayenizde öğrendim çoğu oyunda desteklenen bir durum ama kullanmiyordum .. Tekrar dan sağ olun iyi forumlar dilerim.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berk

Bende yeni başladım 1 hafta falan oldu sokak çocuğu olarak devam ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Vakti zamanında RDR 2'yi GTX 1660 Ti ve 10600K ikilisi ile Hardware Unboxed kanalının tavsiyesi ettiği ayarlarda 70 fps oynamıştım. Gayet tereyağı gibi akıyordu oyun.

Cyberpunk 2077 içinde optimize ayarlar bularak 60 fps rahatça oynarsınız diye düşünüyorum.

BabaVoss7

80+ Silver
İlk çıktığında rx470 ile 40fps oynamıştım o zaman bile en sevdiğim oyun oldu hatasıyla vs. Dlc için yeniden başlafım 7900xtx le full ayarda sarıyor bi 50 saat daha oldu. Yarısındayım hem baya bi olay gelmiş yeni görevler yan hikayeler vs hem oynanış skiller vs baştan aşağı değişmiş diyebilirim. İlkte pistol build yapmıştım şuan katana bıçak gidiyorum. Baya zevkli. Tek beğenmediğim bi yere kadar kasınxa herkes tek yitor o kdr o da sizin skill ve silah seçim yeteneğinize bağlı tabi.
Kısacası tavsiye ederim dlc de film tadında idris reis ve keanu yeto zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,573
Üyeler
162,837
Son üye
tulpar59
Top Bottom