Neler Yeni

İnternet Servis Sağlayıcıların Güncel Fiyatları

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
sinan
Normalde tt alt yapısında 1000 verebilen tek firma millenicom olması lazım. Socar dan dolayı. @Hydra* eğer tt tanımladıysa nette görünüyorsa verebilir. Benimde önceden tanımlamamışlar sadece tt veriyordu.

1733920667850.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Millenicom verir mesela :blobdance:
oda biraz pahalı galiba 100mbps harici
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde tt alt yapısında 1000 verebilen tek firma millenicom olması lazım. Socar dan dolayı. @Hydra* eğer tt tanımladıysa nette görünüyorsa verebilir. Benimde önceden tanımlamamışlar sadece tt veriyordu.

Alıntıyı görüntüle
hocam peki millenicom comnet gibi şeyler yaşatırmı iyi midir?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Arda
Beyler evet linç yiyebilirim ama sıkıntısız internet kullanmak istersem Ya Türk Telekoma geçerim, ya da süperonline'a geçerim ben süperonline 3 senedir kullanıyorum 1 gram sıkıntı çekmedi fiyat yüksek tabi ben telefon aldım casper via m35 küçük kardeşime 200 mb internet telefon kampanyası dahilin de bu pakete 800 lira ödüyorum
1733921042388.png

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,811
İsim
Orkun
Dostlar adresimde TT fiber var amma çok pahalı tt dışında bu hizmeti alabileceğim bir firma varmı fiber altyapı üzerinden İstanbul'da yaşıyorum
Gıbırnet ile bir görüş, TT altyapısını kullanıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
sinan
oda biraz pahalı galiba 100mbps harici

hocam peki millenicom comnet gibi şeyler yaşatırmı iyi midir?

Şuan tt deyim tt daha pahalı malesef.
Beyler evet linç yiyebilirim ama sıkıntısız internet kullanmak istersem Ya Türk Telekoma geçerim, ya da süperonline'a geçerim ben süperonline 3 senedir kullanıyorum 1 gram sıkıntı çekmedi fiyat yüksek tabi ben telefon aldım casper via m35 küçük kardeşime 200 mb internet telefon kampanyası dahilin de bu pakete 800 lira ödüyorum Alıntıyı görüntüle

Benim arkadaşım da süperonlinede 6 ay önce geçirdik. 1000 mbps 400 tl ödüyor

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Arda
Beyler evet linç yiyebilirim ama sıkıntısız internet kullanmak istersem Ya Türk Telekoma geçerim, ya da süperonline'a geçerim ben süperonline 3 senedir kullanıyorum 1 gram sıkıntı çekmedi fiyat yüksek tabi ben telefon aldım casper via m35 küçük kardeşime 200 mb internet telefon kampanyası dahilin de bu pakete 800 lira ödüyorum Alıntıyı görüntüle
yani comnetmiş yalınetmiş yapınetmiş bunlar boş geliyor bana, türk telekom ve süperonline'dan şaşmamalıyız diye düşünüyorum tabi kendi düşüncem, herkesin görüşüne saygı duyarım ama, bana göre iki firma köklü.

Benim arkadaşım da süperonlinede 4 ay önce geçirdik. 1000 mbps 400 tl ödüyor
hocam telefon aldığım için öyle.

yani comnetmiş yalınetmiş yapınetmiş bunlar boş geliyor bana, türk telekom ve süperonline'dan şaşmamalıyız diye düşünüyorum tabi kendi düşüncem, herkesin görüşüne saygı duyarım ama, bana göre iki firma köklü.

burada mbps önemli değil para veririm gene yüsekltirim yüsekletmesine, anlatmak istediğim sorunsuz yani. 100 200 lira daha az vereyim kafasında olan insanlar var ondan dolayı söylüyorum.

Benim arkadaşım da süperonlinede 6 ay önce geçirdik. 1000 mbps 400 tl ödüyor
Hocam çok yaşayın ben üst pakete geçtim 800 lira ödüyorum şu anda 200'e 875'e 1000mb 50 upload 75 lira daha fazla ödeyip 1000'e geçtim valla baktım sayeniz de teşekkürler.

Son düzenleme:

eneskaya6

80+ Silver

burada mbps önemli değil para veririm gene yüsekltirim yüsekletmesine, anlatmak istediğim sorunsuz yani. 100 200 lira daha az vereyim kafasında olan insanlar var ondan dolayı söylüyorum.

Hocam çok yaşayın ben üst pakete geçtim 800 lira ödüyorum şu anda 200'e 875'e 1000mb 50 upload 75 lira daha fazla ödeyip 1000'e geçtim valla baktım sayeniz de teşekkürler.
türknet kendini ilk3 firmaya soktu bence. Aboneligimi sonlandırinca kendileri otomatik iade ücretini hesaplayip yatiriliyorlar

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,753
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Turknet 500 TL değil mi? Ayrıca Netspeed falan ilk 3 ay 300 TL sadece sonrası 450 TL falan.

ARDELENO

80+ Bronze
Millenicom verir mesela :blobdance:
sitede fiber için en fazla 100 mpbs paket var hocam

arkadaşlar evimde vdsl olarak 80 mbps, fiber tt altyapısı ile 1000 mbps var. ama bana vdsl den aldığım 80 de yetiyor. f,bere geçmem mi daha iyi olur? modem kirası da eklencek ve aktivasyon ücreti vs ödeyeceğim.

Top Bottom