Neler Yeni

7500f 4070 Super Sistem 39K Alınır Mı

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Ümit
Bu saatten sonra f/p 4070S gelmesi biraz zor ya, farklı sitede 37+K 1 hafta önce vardı 4070S ama ister istemez özelleştirme gerekiyor ve zaten bunlar pazarlama stratejisi, o sistemi alırken düşünüp, almışken bunu da yükselteyim derken zaten fiyat artıyor.
Mantıklı olan yukarıdaki AMD sistemlerden birini çekmek ki hala stoklar var.
hay ağzına sağlık tamda bunu diyorum. o fiyatlar yanıltıcı bugun düzgün bir 4070 superli sistem alacaksanız min cebinizde 45 bin olmalı. hadi ssd ve rami eleyin sonradan eklenmesi ve montajı en basit seyler yine 45 lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benzer fiyatlarda benzer sistem yok ki galax ekran kartlı sistemler özelleştirince 47k falan oluyor gaming gen tr :(
aga ben sana cok kaliteli msi 4070 super kartlı bir sistem atmıstım onu neden almadın? bugun baktım oda zam yemiş, sadece anakart ve sıvı soğutucu taksan özelliştirsen yeterdi 45400 oluyordu dediklerimle.

bu kasada kalitesiz parça yok kasadan herseyine on numaraydı ama zam gelmiş.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Jiyu
hay ağzına sağlık tamda bunu diyorum. o fiyatlar yanıltıcı bugun düzgün bir 4070 superli sistem alacaksanız min cebinizde 45 bin olmalı. hadi ssd ve rami eleyin sonradan eklenmesi ve montajı en basit seyler yine 45 lazım.

aga ben sana cok kaliteli msi 4070 super kartlı bir sistem atmıstım onu neden almadın? bugun baktım oda zam yemiş, sadece anakartı ve sıvı soğutucu taksan özelliştirsen yeterdi 45400 oluyordu dediklerimle.
belki daha uyguna gelir diye düşündüm aralık ayı ve yıl sonu indirim olur diye *-*

@umix ayrıca ventus da almak istemiyorum. Galax ya da asus alırdım o fiyata alsam

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Ümit
belki daha uyguna gelir diye düşündüm aralık ayı ve yıl sonu indirim olur diye *-*

sen bun

@umix ayrıca ventus da almak istemiyorum. Galax ya da asus alırdım o fiyata alsam
Piyasa değerlerine bak kanka, msi satarken rahat gider, galax ve palit bilmez cogusu. Forum dışına çıkınca marka soruyor herkes buraya bakma.

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Jiyu

sen bun

Piyasa değerlerine bak kanka, msi satarken rahat gider, galax ve palit bilmez cogusu. Forum dışına çıkınca marka soruyor herkes buraya bakma.
Açık konuşayım mümkün olduğunca bir sistem almışken tam almak ve en az 5 sene kullanmak istiyorum.
Zaten valo vb. oynayacağım oyunları da rahat 10 sene kullanırım.
Bu zamana kadar 30 fps ile lol oynadım laptopta :(
Satmakla uğraşmak istemem yani ama dediğin gibi bilinen marka asus msi olduğu için satarken rahat olur.
yine de bence o fiyat fazla onun yerine shark sistemi alırım belki daha uygun olur

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Ümit
Açık konuşayım mümkün olduğunca bir sistem almışken tam almak ve en az 5 sene kullanmak istiyorum.
Zaten valo vb. oynayacağım oyunları da rahat 10 sene kullanırım.
Bu zamana kadar 30 fps ile lol oynadım laptopta :(
Satmakla uğraşmak istemem yani ama dediğin gibi bilinen marka asus msi olduğu için satarken rahat olur.
yine de bence o fiyat fazla onun yerine shark sistemi alırım belki daha uygun olur
o zaman en ucuzu hangisiyse onu al dostum. youtubede tüm videoları izledim en kralından en ucuzuna aralarında 3 fps bile yok. palit alanda senelerce kullanıyor asus msi alanda. kullanıcam diyorsan fiyatı en ucuz marka hangisiyse yapıstır. asıl kullancılar ürünün altındaki yorumlardan belli olur. bu forumda herkes üst seviye donanım bilgisine sahip oldukları icin ürün beğendiremezsin. normal bir kullancıya burda yazılan tüm olumsuzluklar sinek gibi kalır farketmez bile.

Son düzenleme:
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Jiyu
o zaman en ucuzu hangisiyse onu al dostum. youtubede tüm videoları izledim en kralından en ucuzuna aralarında 3 fps bile yok. palit alanda senelerce kullanıyor asus msi alanda. kullanıcam diyorsan fiyatı en ucuz marka hangisiyse yapıstır. asıl kullancılar ürünün altındaki yorumlardan belli olur. bu forumda herkes üst seviye donanım bilgisine sahip oldukları icin ürün beğendiremezsin. normal bir kullancıya burda yazılan tüm olumsuzluklar sinek gibi kalır farketmez bile.
Sen de haklısın , 10 senedir 30 fps lol oynuyorum 5600 rtx 4060 da alsam benim için büyük bir şey.
Bütçem 30-35k arası olduğu için sadece düşünüyorum 7800xt mi alsam yoksa 4070süper mi nvidia olduğu için vs.
Youtube'a içerik üretmek , video editlemek gibi hedeflerim var ve ilk bilgisayarım olacağı için amd konusunda endişelerim var sadece.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Ümit
Sen de haklısın , 10 senedir 30 fps lol oynuyorum 5600 rtx 4060 da alsam benim için büyük bir şey.
Bütçem 30-35k arası olduğu için sadece düşünüyorum 7800xt mi alsam yoksa 4070süper mi nvidia olduğu için vs.
Youtube'a içerik üretmek , video editlemek gibi hedeflerim var ve ilk bilgisayarım olacağı için amd konusunda endişelerim var sadece.
ya bende 4070 super var arkadaşımın 7700 kartlı sistemi var fark göremedim, oda akıcı oynuyor bende. ama insanoğlu böyledir 7700 kartın yeterli geleceğini bile bile gider 4070 super alırsın gözümüz aç.

video editleme konusunda pek bilgim yok ama nvidia kartlar bu konuda daha gelişmiş onu biliyorum.

Son düzenleme:

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
özelleştirip alınabilir

• Beğen

Satriani

80+ Bronze
10 sene 30FPS LOL oynayan biri için şu an ne alsan zaten, eşekten inip ata binmiş olacaksın. Mesela şu sistem tarayıcımda sabit olarak çıktığından beri duruyor, belki bi' ihtimal başka seçenekler düşer mi diye, yoksa hiç düşünmeden bunu alıp geçerim. Hiç bir marka/model'in fanatiği değilim, burası TR ve ben de her zaman bütçeme en uygun F/P ürünü alırım bu kadar net. Youtube aç ve karşılaştırmaları vs her şeyi izle, genel anlamda bazen olacak 3-5FPS için çöpe para atmaya gerek yok.
Ayrıca render ve editleme olayını sanki biri yapıyor diğeri yapmıyor gibi bi' algı var, yahu biri 10DK. geç yapar ama yine yaparsın, bu kadar her şeye takılmaya gerek yok.

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Jiyu
10 sene 30FPS LOL oynayan biri için şu an ne alsan zaten, eşekten inip ata binmiş olacaksın. Mesela şu sistem tarayıcımda sabit olarak çıktığından beri duruyor, belki bi' ihtimal başka seçenekler düşer mi diye, yoksa hiç düşünmeden bunu alıp geçerim. Hiç bir marka/model'in fanatiği değilim, burası TR ve ben de her zaman bütçeme en uygun F/P ürünü alırım bu kadar net. Youtube aç ve karşılaştırmaları vs her şeyi izle, genel anlamda bazen olacak 3-5FPS için çöpe para atmaya gerek yok.
Ayrıca render ve editleme olayını sanki biri yapıyor diğeri yapmıyor gibi bi' algı var, yahu biri 10DK. geç yapar ama yine yaparsın, bu kadar her şeye takılmaya gerek yok.

Hazır sistem aldığımda mümkün olduğunca özelleştirip almak zorundayım , kasa ve ssd özelleştireceğim ram alacağım derken fiyat artıyor.
Beni ilk başta kararsız yapan şey de bu durumdu , öyle bir algı var diyorsun ama amd ile ilgili bir çok olumsuz içerikte mevcut.
Yeni nesil kartlarda sorun olmuyor dense de insanlar işini şansa bırakmak istemiyor , o yüzden ben de f/p sistem bekliyorum bir umut

Satriani

80+ Bronze
Hazır sistem aldığımda mümkün olduğunca özelleştirip almak zorundayım , kasa ve ssd özelleştireceğim ram alacağım derken fiyat artıyor.
Beni ilk başta kararsız yapan şey de bu durumdu , öyle bir algı var diyorsun ama amd ile ilgili bir çok olumsuz içerikte mevcut.
Yeni nesil kartlarda sorun olmuyor dense de insanlar işini şansa bırakmak istemiyor , o yüzden ben de f/p sistem bekliyorum bir umut
O zaman hayırlısı diyelim.
Hiç bir marka modeli belli seriler üzerinden etiketlemek bence doğru değil.
Tabii ki Nvidia tarafı teknoloji ve standart olarak bi' tık daha yukarıda ama piyasada rekabet olmazsa, birilerinin tekeline geçer ve o zaman da istediği fiyat politikasını uygular. Bugün AMD tarafını satın alan olmasa Nvidia tarafı da bundan zarar görür.

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,921
Üyeler
163,739
Son üye
Emirhaann