umix
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 354
- İsim
- Ümit
hay ağzına sağlık tamda bunu diyorum. o fiyatlar yanıltıcı bugun düzgün bir 4070 superli sistem alacaksanız min cebinizde 45 bin olmalı. hadi ssd ve rami eleyin sonradan eklenmesi ve montajı en basit seyler yine 45 lazım.Bu saatten sonra f/p 4070S gelmesi biraz zor ya, farklı sitede 37+K 1 hafta önce vardı 4070S ama ister istemez özelleştirme gerekiyor ve zaten bunlar pazarlama stratejisi, o sistemi alırken düşünüp, almışken bunu da yükselteyim derken zaten fiyat artıyor.
Mantıklı olan yukarıdaki AMD sistemlerden birini çekmek ki hala stoklar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga ben sana cok kaliteli msi 4070 super kartlı bir sistem atmıstım onu neden almadın? bugun baktım oda zam yemiş, sadece anakart ve sıvı soğutucu taksan özelliştirsen yeterdi 45400 oluyordu dediklerimle.Benzer fiyatlarda benzer sistem yok ki galax ekran kartlı sistemler özelleştirince 47k falan oluyor gaming gen tr
PARDUS-VENTUS4070SUPER / AMD Ryzen 5 7600 Tray / MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Ventus 2X OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
PARDUS-VENTUS4070SUPER Sistem Tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 Tray ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
bu kasada kalitesiz parça yok kasadan herseyine on numaraydı ama zam gelmiş.