Neler Yeni

Yardım 5000TL kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

Resourn

80+
Bassları güzel, ANC'li, şeffaf modu başarılı ve mümkünse de çoklu bağlantı özelliği olan bir kulaklık arıyorum.
Başta AirPods modellerine denk geldim ama pek sıcak bakmıyorum. (Android kullanıyorum ekosistemi için ve Airpods fiyatları gereksiz yüksek)

Buds 2 önerilecektir muhtemelen, o tarzdaki nokta ya da nohut tanesi şeklindeki kulaklıkları sevmiyorum daha önceki tecrübelerimden konfor ve kullanım açısından beni rahatsız ediyor. Buds 3 Pro'ya da AirPods Pro tarzında kulaklık önerirseniz sevinirim.

Anker Soundcore Liberty 4 Pro alacaktım fakat mikrofonu gerçekten berbat, benzer bir alternatif arıyorum.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ferhat Bilgi
Bassları güzel, ANC'li, şeffaf modu başarılı ve mümkünse de çoklu bağlantı özelliği olan bir kulaklık arıyorum.
Başta AirPods modellerine denk geldim ama pek sıcak bakmıyorum. (Android kullanıyorum ekosistemi için ve Airpods fiyatları gereksiz yüksek)

Buds 2 önerilecektir muhtemelen, o tarzdaki nokta ya da nohut tanesi şeklindeki kulaklıkları sevmiyorum daha önceki tecrübelerimden konfor ve kullanım açısından beni rahatsız ediyor. Buds 3 Pro'ya da AirPods Pro tarzında kulaklık önerirseniz sevinirim.

Anker Soundcore Liberty 4 Pro alacaktım fakat mikrofonu gerçekten berbat, benzer bir alternatif arıyorum.
Yani brn t100 kullanıyorum realme ses kalitesi falan güzel çok da uygun ama almışken pahalı daha güzel bir şey almak isterseniz siz bilirsiniz

crabman

80+
Nothing Ear 2
kendi uygulamasıda mevcut, kullanıyorum. Şeffaf modu iyi çalışıyor bir kusurunu görmedim. Mikrofonundanda memnunum.

crabman

80+

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
liberty 4 nc modeline bakabilirsin 3k fiyatı var
ben daha fazla para vermeyi mantıklı bulmuyom kaybetme bozulma olasılığı yüksek
nothing ear 2 modeline de bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Zekeriya GÜNDÜZ
Jabra elite 8 active veya elite 10 bakabilirsin.

Top Bottom