Neler Yeni

Ipad satıp bilgisayar alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Aydoğdu
Benim İpad10. nesilim var. Yanında internetten aldığım bluetooth klavye mouse setim de var.Tableti,eski diye sattığım monster bilgisayarımla aldım.Pcde daha çok video düzenleme ,yazılım bazen de oyun oynuyordum(cs2).Tablette hem yazılım yapamıyorum hemde oyun oynayamıyorum.Bu yüzden bilgisayar alıcam.Pc tavsiyeniz varsa tabletin parası üstüne 4 5k koyabilirim.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
2. elden temiz bir intel macbook bulabilirsin.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
macbookları tam bilmiyom.İ

macbookları tam bilmiyom.İşlemci sonradan mı değiştiriliyor yoksa apple mı üretiyor?
Dostum işlemci değiştirmek diye bir şey yok. Fabrikadan nasıl çıktıysa öyle kalır.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Mantıklı fakat püf noktalarını bilmek lazım bataryası klavyesi gibi temiz bakılmış olması lazım macbookların özellikle.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Benim İpad10. nesilim var. Yanında internetten aldığım bluetooth klavye mouse setim de var.Tableti,eski diye sattığım monster bilgisayarımla aldım.Pcde daha çok video düzenleme ,yazılım bazen de oyun oynuyordum(cs2).Tablette hem yazılım yapamıyorum hemde oyun oynayamıyorum.Bu yüzden bilgisayar alıcam.Pc tavsiyeniz varsa tabletin parası üstüne 4 5k koyabilirim.
intel işlemcili macbook alma sakın, aldığına değmez. Eğer laptop lazm değilde mac mini alabilirsin. Öğrenci indirimi ile 25kya geliyor m4 çip 16 ram

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Aydoğdu
aslında macbook düşünmüyordum çünkü oyun açısından biraz kısıtlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

intel işlemcili macbook alma sakın, aldığına değmez. Eğer laptop lazm değilde mac mini alabilirsin. Öğrenci indirimi ile 25kya geliyor m4 çip 16 ram

Top Bottom