Neler Yeni

Şu 4 monitörden hangisi alınır en mantıklısı? 2k 27 inç IPS

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
crcyle mert
MSI G274QPF

DELL G2724D

MSI MAG275QF

LENOVO R27QE

ya da bu klansmanda önerebileceğiniz başka monitör?

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dell ve MSI fazlasıyla kötü modeller ama içlerinden MSI çok çok kötu. Şu rehberimi takip edin:

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
crcyle mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dell ve MSI fazlasıyla kötü modeller ama içlerinden MSI çok çok kötu. Şu rehberimi takip edin:
kanka benle konuş karar vereyim ne zamandır uğraşıyorum sence hangisini almalıyım render olsun oyun olsun film olsun en mantıklısı hangisi fp olarak şuan dell ya da lenovo diyorum ama msi fiyat düşerse düşünüyorum napıyım sence

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kimle konuşuyorum ki?

MSI içlerinden bir tık daha kötü bir model. İlk tercihiniz Philips ve AOC olsun. Yoksa MSI. Tabii satıcısı ve fiyatı da tercihinizde etken olabilir. Örneğin MSI daha düşük fiyat ve daha iyi satıcı olursa o da olur. Ya da sallıyorum AOC satıcı iyi değilse Philips bakın.
Lenovo Philips ve AOC'a paranız kavuşmuyorsa iyi satıcıdan olmak şartı ile aldırıyoruz çünkü kalite kontrolde sıkıntılar var. Kavuşuyorsa bakmayın.

Bakın, aralarındaki fark kayda değer şeyler değil (Lenovo'nun kalite kontrol sıkıntıları ve MSI'ın bir tık daha olması hariç). O yüzden hepsini birden öneriyorum. Hangisini alırsanız alın memnun olacaksınız. Bariz bir daha iyi olsa zaten bunu alın derim size.

Son düzenleme:

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
crcyle mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimle konuşuyorum ki?

MSI içlerinden bir tık daha kötü bir model. İlk tercihiniz Philips ve AOC olsun. Yoksa MSI. Tabii satıcısı ve fiyatı da tercihinizde etken olabilir. Örneğin MSI daha düşük fiyat ve daha iyi satıcı olursa o da olur. Ya da sallıyorum AOC satıcı iyi değilse Philips bakın.
Lenovo Philips ve AOC'a paranız kavuşmuyorsa iyi satıcıdan olmak şartı ile aldırıyoruz çünkü kalite kontrolde sıkıntılar var. Kavuşuyorsa bakmayın.

Bakın, aralarındaki fark kayda değer şeyler değil (Lenovo'nun kalite kontrol sıkıntıları ve MSI'ın bir tık daha olması hariç). O yüzden hepsini birden öneriyorum. Hangisini alırsanız alın memnun olacaksınız. Bariz bir daha iyi olsa zaten bunu alın derim size.
Adammm gibi adamm insanın içini ferahlatıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,070
Üyeler
163,770
Son üye
arrowsss
Top Bottom