Neler Yeni

Arabamda 2500 ve 3000 devirleri arasında titreşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Demirkan Erdoğan
2024 SWM G03 F Model arabamda 2500 ile 3000 devirleri arasında titreşim sorunu yaşıyorum sadece o devirler arasında yapıyor alttan kazıntı şeklinde devam ediyor yardımcı olurmusunuz

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
can
Mübarek bunun birçok sebebi olabilir kaldı ki en tecrübeli bir usta dahi bu forumda olsa sana bu şekilde bir bilgi veremez görmeleri lazım yapacağın şey swmnin yetkili servisie randevu alarak şikayetinle beraber servise gitmek aracında değişecek parça vs var ise garantisi var zaten onlara hallettir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Demirkan Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mübarek bunun birçok sebebi olabilir kaldı ki en tecrübeli bir usta dahi bu forumda olsa sana bu şekilde bir bilgi veremez görmeleri lazım yapacağın şey swmnin yetkili servisie randevu alarak şikayetinle beraber servise gitmek aracında değişecek parça vs var ise garantisi var zaten onlara hallettir.
Servisede gittim normal gibi karşıladı bende başından geçen varsa bilgi almak için paylaştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servisede gittim normal gibi karşıladı bende başından geçen varsa bilgi almak için paylaştım
Ama bu normal degil her viteste o devir aralığında kesinlikle yapıyor şehir içinde sürekli o devirlerde sürdüğüm için rahatsız edici

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alihan YILMAZ
Turbo devreye giriyor olabilir. Vitesleri 2500 devir altında değiştirmeyi bir dene.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Araç titriyorsa rot balans tekerlere baktır. fren pedalı titriyorsa disklere baktır. Aracın şasisi titriyorsa kulakları kontrol ettir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Demirkan Erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Debriyeji tam dibine kadar basmıyor olabilirsin. Otomatik se, şanzıman dan anlayan, o konuda uzmanlaşmış bir ustaya göster.
Vites manuel araba hareket halinde 2500 ve 3000 devirleri arasinda her viteste yapiyor debriyaja basmakla alakali değil

Araç titriyorsa rot balans tekerlere baktır. fren pedalı titriyorsa disklere baktır. Aracın şasisi titriyorsa kulakları kontrol ettir.
Titremeyi belirli bir hızda degil 2500 ve 3000 devirleri arasinda yapiyor sadece devirde aralığında bi sıkıntı var

Vites manuel araba hareket halinde 2500 ve 3000 devirleri arasinda her viteste yapiyor debriyaja basmakla alakali değil

Titremeyi belirli bir hızda degil 2500 ve 3000 devirleri arasinda yapiyor sadece devirde aralığında bi sıkıntı var
Ve hem titreme hem kazınma seklinde hissettiriyor

Son düzenleme:
Top Bottom