Acer'in bu modeli alınır mı? Artıları eksileri nelerdir? Kronik bir sorunu var mı? Soğutması nasıl? Ekran kartı 85W imiş yeterli midir? Bilenler yardımcı olabilir mi
Henüz almadım bu modelden de vazgeçtim. Adaptörünün yetersiz olduğu söyleniyorAldınmı hocam ne yaptın
Ben de nitro 16 düşünüyorum da ekranı sanırım 2k. Full HD olsa daha iyi olurdu ileride sıkıntı olur gibi şeyler gördüm siz ne düşünüyorsunuz hiç anlamıyorum bu mevzuyubu modelin v15 yani bir alt serisi hem tasarımsal olarak hatalıydı hem de donanım yetersizdi fakat bu seride kağıt üstünde iyi gözüküyor. eskiden acer nitro5, 16, ve predatör çıkarıyordu fakat bu sene nitro 5 in yeni modellerini duyurmayıp bu seriyi çıkardı ki büyük ihtimal nitro 5 in yerini alacak. ama bir nitro 16 beklemeyiniz. üstüne biraz daha koyup nitro 16 almanızı tavsiye ederim. bizzat kendim kullanıyorum ve şuan piyasadaki açık ara en iyi laptop diyebilirim
4070 2k daha uzun süre götürür süpheniz olmasın.Ben de nitro 16 düşünüyorum da ekranı sanırım 2k. Full HD olsa daha iyi olurdu ileride sıkıntı olur gibi şeyler gördüm siz ne düşünüyorsunuz hiç anlamıyorum bu mevzuyu
Lenovo ve Asuslar pek hoşuma gitmedilenovo loq serisi de iyi .
AlinmazAcer'in bu modeli alınır mı? Artıları eksileri nelerdir? Kronik bir sorunu var mı? Soğutması nasıl? Ekran kartı 85W imiş yeterli midir? Bilenler yardımcı olabilir mi
Nitro 16 önerir misiniz onun ekranı 2k imiş ve sorun olabileceği söyleniyorAlinmaz
Alınmaz bütçe verin yardımcı olalım.Acer'in bu modeli alınır mı? Artıları eksileri nelerdir? Kronik bir sorunu var mı? Soğutması nasıl? Ekran kartı 85W imiş yeterli midir? Bilenler yardımcı olabilir mi
Bu modeli birkaç ay önce atmıştım şu anda düşünmüyorum. Şu anda bütçem 45-50 civarı. Nitro 16 düşünüyorum onun da ekranı 2k imiş ve bunun sorun olabileceği söyleniyor.Alınmaz bütçe verin yardımcı olalım.
bahsettiğiniz bütçede nitro 16 4060 modeller mevcut ve 4060 modellerin ekran çözünürlüğü 1920*1200. 4070 ekran kartlı modellerinde 2k ekran var nitro 16 nın. siz hangi modelden bahsettiğinizi söyleyebilir misiniz? ayrıca üstte de bahsettim, 4070 2k da hala canavar gibi kart sizi uzun süre götürür. kim diyor bunları link atabilir misiniz?Bu modeli birkaç ay önce atmıştım şu anda düşünmüyorum. Şu anda bütçem 45-50 civarı. Nitro 16 düşünüyorum onun da ekranı 2k imiş ve bunun sorun olabileceği söyleniyor.