Neler Yeni

90x40 mavi renk desenli mousepad arıyorum önerisi olan

Merhaba Aj159 apex kullanıyorum şuan ki kullandığım mouse pad biraz ipleri söküldü tırtıklı oldu takılma yapıyor yeni mouse bakıyorum ekipmana uyumlu mavi renk bir şey önerisi olan var mı klavye aula mavi tuş takımı taktım mouse da mavi apex

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Yunus
Eğer mouse pad yapılacak bir şey ise terziye götürüp rica edip iki 2 dk sıfır gibi yapıp kullanmaya devam edebilirsin mouse padini bence,
mouse pad nasıl bir şey istiyorsun masanın boyutu nedir? Masa boyutunda mi veya küçük mouse pad mi boyutu ölçüp alman daha mantıklı

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer mouse pad yapılacak bir şey ise terziye götürüp rica edip iki 2 dk sıfır gibi yapıp kullanmaya devam edebilirsin mouse padini bence,
mouse pad nasıl bir şey istiyorsun masanın boyutu nedir? Masa boyutunda mi veya küçük mouse pad mi boyutu ölçüp alman daha mantıklı
Hocam kenarı değil üst tarafı pürüzlü oldu elini sürttüğün zaman takılma oluşuyor boyutu başlıkta belirttim aslında 90x40

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Yunus
Mavi renk çok fazla kırlı durmaz mi? Desen olarak mavi renk görüyorum fakat fiyat ve kalite için sırf mavi olsun değer mi kararsız kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp
Top Bottom