SAGE
80+
MİT Başkanı İbrahim Kalın Emevi Camii'nde namazını kıldı. Devrimden sonraki ilk cuma namazına hazırlık yapılıyor.
İnşallah. Şimdi herkes onun Emevi Camiine gideceği günü bekliyor.
Pp güzelmiş
Çok boyutlu.
Şov zatenŞov gibi yorumladımm
Hem içeriye hem dışarıyaŞov zaten
Şovmuş kaldır la şu pp yi sen Türk değil misin Türk'ün zaferi bu şu yaptığımız ne kadar önemli bir şey farkında değilsiniz.Şov gibi yorumladımm
hocam midyr 15 ne harbi çok pahalı zaten 10 taneden sonra yemeye başlıyosunreisi beğenmezler bide niye midyenin tanesi 15tl oldu diye. yeme kardeşim midye. hem mekruh hem sağlıksız.
Türk ilgilendiren tek zafer doğu Türkistan zaferidirŞovmuş kaldır la şu pp yi sen Türk değil misin Türk'ün zaferi bu şu yaptığımız ne kadar önemli bir şey farkında değilsiniz.
Ablam diye başlamak istiyorum pp den öyle anladım. Suriyeliler beni alakadar etmiyor hem dışişleri bakanı da gidebilir niye mit başkanı gidiyor ki. Suriyelilerin bize faydasından çok daha zararı var. Ben niye zafer kutlayim ki. Daha fazla yazmak istemem sonucunu biliyorum...Şovmuş kaldır la şu pp yi sen Türk değil misin Türk'ün zaferi bu şu yaptığımız ne kadar önemli bir şey farkında değilsiniz.