Neler Yeni

🔥İndirim EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 790 TL

Darkone22

80+ Bronze
Ürün degsetul vahşet ya bu fiyata bedava sevdim
IMG-20241212-WA0061.jpg

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Abdullah
2 tane aldım evde yatıyor gamepadler driver kurulu nereden oluyor bunun ışıklar falan filan

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
mustafa soydaş
bide bana gamepad tutucu lazım olacak :D masaya bırakıyorum öyle
Masada telefon tutucu gözüme çarptı valla on numara oldu artık gamepadin tutucusu oldu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 tane aldım evde yatıyor gamepadler driver kurulu nereden oluyor bunun ışıklar falan filan
DRİVER indirmedim tuş kombinasyonu ile değişiyor ışıkları en üst yuvarlak tuşun altında iki tane tuş var soldaki tuşa basılı tutarken sol alttaki artı şeklinde olan yön tuşlarıyla ışık renklerini ayarlayabiliyorsun bunun gibi motor titreşimini vs değiştirebilme modları var sanırım yabancı biri youtube ye inceleme çekip atmış oradan görmüştüm izleyip öğrenebilirsin veya bir çılgınlık yapıp kitapçığına göz gezdirebilirsin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yılmaz Anar
Masada telefon tutucu gözüme çarptı valla on numara oldu artık gamepadin tutucusu oldu :D

DRİVER indirmedim tuş kombinasyonu ile değişiyor ışıkları en üst yuvarlak tuşun altında iki tane tuş var soldaki tuşa basılı tutarken sol alttaki artı şeklinde olan yön tuşlarıyla ışık renklerini ayarlayabiliyorsun bunun gibi motor titreşimini vs değiştirebilme modları var sanırım yabancı biri youtube ye inceleme çekip atmış oradan görmüştüm izleyip öğrenebilirsin veya bir çılgınlık yapıp kitapçığına göz gezdirebilirsin :D
bende telefon tutucu kulanıyorum :)

paylaşsana linkini bizde bi izliyelim verdim sipariş bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efekan Alemdar
Ürün degsetul vahşet ya bu fiyata bedava sevdim
Alıntıyı görüntüle
Çok güzel duruyor. Bir yerde beklettiğim parayı alıp atm'den yatırdım fakat çoktan stok tükenmişti. Çok gömen olduğu için iyiki almamışım modundaydım ama şimdi tam tersi keşke alabilyseydim moduna geçtim. Hayırlı olsun tekrardan.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Göktuğ DADAŞ
Çok güzel duruyor. Bir yerde beklettiğim parayı alıp atm'den yatırdım fakat çoktan stok tükenmişti. Çok gömen olduğu için iyiki almamışım modundaydım ama şimdi tam tersi keşke alabilyseydim moduna geçtim. Hayırlı olsun tekrardan.
stokta var şuan 2 renkte üstad

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,662
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
mustafa soydaş

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Salih
Bu listedekiler harici almayacaksan X15 alabilirsin daha güncel cihaz
2. sıradaki gamesir novayı kesinlikle alma tetikleri buton şeklinde kademeli değil yani
gamesir t4 pro yerine gamesir t4 cyclone pro al mekanik butonları var ayrıca gamesirler ile mobilde gamepad uyumlu olmayan oyunlara gamesir uygulaması aracılığıyla tuş atayabiliyorsun x15 de yok bu özellik

Top Bottom