bide bana gamepad tutucu lazım olacak masaya bırakıyorum öyleBizim ortamda böyle çok şükür Allah isteyen herkese daha iyisini nasip eylesin
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse ye takılmayın lütfen
Masada telefon tutucu gözüme çarptı valla on numara oldu artık gamepadin tutucusu oldubide bana gamepad tutucu lazım olacak masaya bırakıyorum öyle
DRİVER indirmedim tuş kombinasyonu ile değişiyor ışıkları en üst yuvarlak tuşun altında iki tane tuş var soldaki tuşa basılı tutarken sol alttaki artı şeklinde olan yön tuşlarıyla ışık renklerini ayarlayabiliyorsun bunun gibi motor titreşimini vs değiştirebilme modları var sanırım yabancı biri youtube ye inceleme çekip atmış oradan görmüştüm izleyip öğrenebilirsin veya bir çılgınlık yapıp kitapçığına göz gezdirebilirsin2 tane aldım evde yatıyor gamepadler driver kurulu nereden oluyor bunun ışıklar falan filan
bende telefon tutucu kulanıyorumMasada telefon tutucu gözüme çarptı valla on numara oldu artık gamepadin tutucusu oldu
DRİVER indirmedim tuş kombinasyonu ile değişiyor ışıkları en üst yuvarlak tuşun altında iki tane tuş var soldaki tuşa basılı tutarken sol alttaki artı şeklinde olan yön tuşlarıyla ışık renklerini ayarlayabiliyorsun bunun gibi motor titreşimini vs değiştirebilme modları var sanırım yabancı biri youtube ye inceleme çekip atmış oradan görmüştüm izleyip öğrenebilirsin veya bir çılgınlık yapıp kitapçığına göz gezdirebilirsin
paylaşsana linkini bizde bi izliyelim verdim sipariş bendeMasada telefon tutucu gözüme çarptı valla on numara oldu artık gamepadin tutucusu oldu
DRİVER indirmedim tuş kombinasyonu ile değişiyor ışıkları en üst yuvarlak tuşun altında iki tane tuş var soldaki tuşa basılı tutarken sol alttaki artı şeklinde olan yön tuşlarıyla ışık renklerini ayarlayabiliyorsun bunun gibi motor titreşimini vs değiştirebilme modları var sanırım yabancı biri youtube ye inceleme çekip atmış oradan görmüştüm izleyip öğrenebilirsin veya bir çılgınlık yapıp kitapçığına göz gezdirebilirsin
Linki yok maalesef EASYSMX X15 youtube ye yazarsanız çıkar büyük ihtimalbende telefon tutucu kulanıyorum
paylaşsana linkini bizde bi izliyelim verdim sipariş bende
Çok güzel duruyor. Bir yerde beklettiğim parayı alıp atm'den yatırdım fakat çoktan stok tükenmişti. Çok gömen olduğu için iyiki almamışım modundaydım ama şimdi tam tersi keşke alabilyseydim moduna geçtim. Hayırlı olsun tekrardan.Ürün degsetul vahşet ya bu fiyata bedava sevdim
Alıntıyı görüntüle
stokta var şuan 2 renkte üstadÇok güzel duruyor. Bir yerde beklettiğim parayı alıp atm'den yatırdım fakat çoktan stok tükenmişti. Çok gömen olduğu için iyiki almamışım modundaydım ama şimdi tam tersi keşke alabilyseydim moduna geçtim. Hayırlı olsun tekrardan.
Sanırım bu ürün daha iyi hem pili büyük hemde jiroskop özelliği var sanırım çok anlamam üstün körü baktımHangi ürün alınır ? Lütfen anlayan biri yazsın.
Bu listedekiler harici almayacaksan X15 alabilirsin daha güncel cihazHangi ürün alınır ? Lütfen anlayan biri yazsın.
Şaşırmadım düzgün kargo getirmeyi beceremiyorlar.benim ürün geldi ama kutusu hırpalanmış Alıntıyı görüntüle