Asus TUF Gaming VG27AQML1A bu model 14k fiyatı. Aoc ile arasında olan 4.5klık farka değecek bir şey varmı?AOC Q27G4X, Philips 27M2N5500 alamıyorsanız Asus kalsın.
Işık sızması tamamen şans işi bu arada. Bir modelde var öbüründe yok değil. Modele değil ürüne bağlı. Üründen ürüne değişebilen bir panel hatası. Olursa değişim/iade yapmanız lazım.
AOC olan s*nerjide satışta. Ve bu siteden uzak durmaya çalışıyorum üründe bir sıkıntı olursa iade almıyorlarmışAOC Q27G4X, Philips 27M2N5500 alamıyorsanız Asus kalsın.
Işık sızması tamamen şans işi bu arada. Bir modelde var öbüründe yok değil. Modele değil ürüne bağlı. Üründen ürüne değişebilen bir panel hatası. Olursa değişim/iade yapmanız lazım.
Asla. MAG direk üst modeli her anlamda daha iyi. G274QPX zaten direk farklı segment 240Hz. Hem 240Hz hem yine çok daha iyi görüntü kalitesi.ASUS Bu modellerden daha iyi değil dimi hocam? G274QPX , MAG274QRF-QD E2 Quantum Dot
14K etmez asla. G274QPX'in rakibi ama ondan bir tık daha kötü. Arada kayda değer bir şey yok. G274QPX 12.8K.Asus TUF Gaming VG27AQML1A bu model 14k fiyatı. Aoc ile arasında olan 4.5klık farka değecek bir şey varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
AOC olan s*nerjide satışta. Ve bu siteden uzak durmaya çalışıyorum üründe bir sıkıntı olursa iade almıyorlarmış
Teşekkür ederim hocam tüm sorularımı yanıtladığınız için sanırım g274qpx alacağım.Asla. MAG direk üst modeli her anlamda daha iyi. G274QPX zaten direk farklı segment 240Hz. Hem 240Hz hem yine çok daha iyi görüntü kalitesi.
Dediğim gibi Asus ROG diye fiyatlandırma çok yüksek. Şöyle bir 1.5-2K inmesi lazım.
14K etmez asla. G274QPX'in rakibi ama ondan bir tık daha kötü. Arada kayda değer bir şey yok. G274QPX 12.8K.
Bu monitor 6000 tl ye satılan GamePower Sonic T80 ile aynı paneli kullanıyor. Native 165hz bir panel.
MV270QHM-NF5
Sırf isminde ROG var diye millete geçiriyorlar, bilmeyen yiyor tabi.
Doğrudur. Ben de zaten Asus ROG olduğu için pahalı olduğunu ama F/P olmadığinı yazdım. Ancak panel her şey değil. Asus'un en büyük artısı şurada yazdığim üzere VRR performansı:Bu monitor 6000 tl ye satılan GamePower Sonic T80 ile aynı paneli kullanıyor. Native 165hz bir panel.
MV270QHM-NF5
Sırf isminde ROG var diye millete geçiriyorlar, bilmeyen yiyor tabi.
Overdrive optimizasyonu, renk kalibrasyonu, kalite kontrol bunların hepsi markaya bağlı. Hatta panelin dahili arka aydinlatması yoksa bütün monitör değerleri kullanılan arka aydınlatmaya bağlı değişir ve bu da yine markaya bağlı.Lenovo R27QE, AOC Q27G4X ve Philips 27M2N5500 görüntüntü kalitesi anlamında bundan bariz daha iyiler. Bu model MSI G274QPF E2 ile denk o anlamda.
Ancak bunlara kıyasla iyi yanı oyun performansı. Yukarıdaki modeller de yeterince hızlı ancak Asus'un tüm VRR menzilinde iyi tepki süresi ve tek bir overdrive modunun tüm VRR menzilinde iyi çalisması gibi artıları var. VRR kullanacaklar için önemli.
Kasım fiyatlarında Philips, AOC, Lenovo gibi modeller 6.5 ila 8K arasına bulunduğundan asla bu Asus'a 10-10.5k verilmezdi. Zaten 10.5k'ya bunların hepsinden açık ara daha iyi olan MAG274QRF-QD E2 Quantum Dot modeli vardı. Ya da 12K'ya G274QPX gibi 2K 240Hz iyi modeller vardı vs.
Şu anki fiyatlara göre de 10K hala pahalı. Alınmaz. 8K'ya AOC, MSI ya da riske girip Lenovo R27QE alırdım 7K'ya. Yani kötü monitör değil ama kötü fiyat.
Kesinlikle hayır. Elinizdeki daha iyi.
Hayır:Muhtemelen Önümüzdeki 7800XT'li 2K sistem alacağım, bu monitörü önerir misiniz?
Yoksa daha F/P monitör var mıdır, çünkü alınca illaki konu açacağım, şimdiden bileyim. Bütçe de 7-8K bandında olacak, yani 2-3K fazla çıkmaya değer mi buna? Genelde hikayeli oyun oynarım, rekabetçi pek sevmem...
Lenovo R27QE, AOC Q27G4X ve Philips 27M2N5500 görüntüntü kalitesi anlamında bundan bariz daha iyiler. Bu model MSI G274QPF E2 ile denk o anlamda.
Ancak bunlara kıyasla iyi yanı oyun performansı. Yukarıdaki modeller de yeterince hızlı ancak Asus'un tüm VRR menzilinde iyi tepki süresi ve tek bir overdrive modunun tüm VRR menzilinde iyi çalisması gibi artıları var. VRR kullanacaklar için önemli.
Kasım fiyatlarında Philips, AOC, Lenovo gibi modeller 6.5 ila 8K arasına bulunduğundan asla bu Asus'a 10-10.5k verilmezdi. Zaten 10.5k'ya bunların hepsinden açık ara daha iyi olan MAG274QRF-QD E2 Quantum Dot modeli vardı. Ya da 12K'ya G274QPX gibi 2K 240Hz iyi modeller vardı vs.
Şu anki fiyatlara göre de 10K hala pahalı. Alınmaz. 8K'ya AOC, MSI ya da riske girip Lenovo R27QE alırdım 7K'ya. Yani kötü monitör değil ama kötü fiyat.
Kesinlikle hayır. Elinizdeki daha iyi.
Hocam monitör konusunda bilgili bi arkadaşa benziyorsun. Hem PS5 (oyunların 120fps çalışması önemli) hem PC de kullanabileceğim 10k bandında 2k bi monitör tavsiye eder misin? Benim için renklerin canlılığı önemli başka da bir kıstasım yok, oyun cam gibi görünsün. Genelde hikayeli oyunlar oynarımDoğrudur. Ben de zaten Asus ROG olduğu için pahalı olduğunu ama F/P olmadığinı yazdım. Ancak panel her şey değil. Asus'un en büyük artısı şurada yazdığim üzere VRR performansı:
Overdrive optimizasyonu, renk kalibrasyonu, kalite kontrol bunların hepsi markaya bağlı. Hatta panelin dahili arka aydinlatması yoksa bütün monitör değerleri kullanılan arka aydınlatmaya bağlı değişir ve bu da yine markaya bağlı.
Aynı panel=aynı monitör değil. Bunu kim söylüyorsa (Size demiyorum genel konuşuyorum) o incelemeden uzak durun. Sponsorludur.
Hayır: