Neler Yeni

Yardım Dell Alienware AW2523HF vs Asus ROG XG259CMS Hangi Monitör?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
İstediğim cevabı alamadığım için tekrar konu açıyorum kusura bakmayın.
Öncelikle ağırlıklı olarak valorant oynadığımı ve ilk 500 gibi sıralama amacım olduğunuda belirteyim. Fps olarak stabil 400+ fps alıyorum ama fight esnasında 330 a falan düşüyor.

ilk model: Dell allienware AW2523HF 360HZ 0.5MS

ikinci model: Asus rog strix XG259CMS 310HZ 1MS

aralarında ortalama 3-4k tl civarı bir fiyat farkı var. Bütçem 310hz olana yetiyor ama biraz daha zorlayıp 360hz olan modelide alabilirim. Sizce ne yapmalıyım kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Yuzarsef
310-360hz testlerine bak bir çoğunda fark olmuyor ama 1ms ile 0.5ms arasında fark olur.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
310-360hz testlerine bak bir çoğunda fark olmuyor ama 1ms ile 0.5ms arasında fark olur.
öyle bir test mevcut değil malesef. Sence bekleteyimmi 360hz için. Birde asus kalite olarak daha iyi dell den diyorlar böyle bir şey varmı renk vb kalitesinden bahsediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Yuzarsef
öyle bir test mevcut değil malesef. Sence bekleteyimmi 360hz için. Birde asus kalite olarak daha iyi dell den diyorlar böyle bir şey varmı renk vb kalitesinden bahsediyorum
Animasyon işi ile uğraşmıyorsan farkı anlamazsın. Fakat benim imkanım olsa 360 olanı alırım ileride param oldu diyelim daha iyi donanım aldım birde ekran için uğraşmak istemem. Cidden 1ms ile 0.5ms arasında bayağı bir fark oluyor.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Rüveyda Akın
Dostum 40-50 Hz ancak 60'dan 180'e geçtiğinde falan hissedilir. Ha 310ü ha 360, çok bir şey fark etmiyor. Aynı hissediyorsun. O yüzden onlar aynı olmasa da olur. 310 ile 480 falan karşılaştırsan tamam o zaman hissederdin. Gecikme yani MS konusuna gelecek olursak evet fark olur. Allienware çok güzel bir tasarıma sahip, çok kaliteli bir monitör modeli. Bu durumda senin bütçene kalıyor durum. Ben daha fazla para vermeyeyim dersen Asus da fazlasıyla iş görür. Paran olursa ileride, bunu satıp daha iyisini alırsın. Yeni yıla kalmadan ne alıyorsan al. Yeni yılda ikinci el satman durumunda 2-3 bin kârda olursun *minimum*.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
Dostum 40-50 Hz ancak 60'dan 180'e geçtiğinde falan hissedilir. Ha 310ü ha 360, çok bir şey fark etmiyor. Aynı hissediyorsun. O yüzden onlar aynı olmasa da olur. 310 ile 480 falan karşılaştırsan tamam o zaman hissederdin. Gecikme yani MS konusuna gelecek olursak evet fark olur. Allienware çok güzel bir tasarıma sahip, çok kaliteli bir monitör modeli. Bu durumda senin bütçene kalıyor durum. Ben daha fazla para vermeyeyim dersen Asus da fazlasıyla iş görür. Paran olursa ileride, bunu satıp daha iyisini alırsın. Yeni yıla kalmadan ne alıyorsan al. Yeni yılda ikinci el satman durumunda 2-3 bin kârda olursun *minimum*.
yılbaşından önce alabilmeye çalışacağım umarım zam yemez yılbaşında olaki alamazsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Animasyon işi ile uğraşmıyorsan farkı anlamazsın. Fakat benim imkanım olsa 360 olanı alırım ileride param oldu diyelim daha iyi donanım aldım birde ekran için uğraşmak istemem. Cidden 1ms ile 0.5ms arasında bayağı bir fark oluyor.
almışken allienware daha iyi olur ozaman

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mehmet sunal
yılbaşından önce alabilmeye çalışacağım umarım zam yemez yılbaşında olaki alamazsam

almışken allienware daha iyi olur ozaman
yılbaşında ek vergi gelecek zam yememe şansı yok biraz elini çabuk tut bence

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Yuzarsef
bir an önce alayım ozaman hepsiburada üzerinde 15.500 tl gaming gende 14500 tl

internet üzerinden hangi site daha mantıklı ölü piksel durumunda ilgilenmeleri açısından ben hepsiburada taraftarıyım
tamamen şans işi elektronik ona bir şey diyemem

Top Bottom