Neler Yeni

RX 7900 xtx mi Yoksa 4080 Super mi

LoLe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Turan
Herkese merhaba yeni sistem topladım kendime fakat ekran kartımı da değiştirmek istiyorum çok kararsız kaldım vram olarak da rx çok iyi görünüyor yardımcı olabilir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
ulaş dursun
cogu insan 7900xt onerir almaya gelince nvidia alir😁
ben 4080super seviyesine sırf oyun oynıcam diye çıkmam şahsen siz çıkar mısınız? render için nvdianın rakipsiz olduğu ortada zaten. ama oyun içinse daha ucuza bol vramli 7900xt tercih neden edilmesin ki çok üst seviye bir kart.

corez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Mert Uysal
ben 4080super seviyesine sırf oyun oynıcam diye çıkmam şahsen siz çıkar mısınız? render için nvdianın rakipsiz olduğu ortada zaten. ama oyun içinse daha ucuza bol vramli 7900xt tercih neden edilmesin ki çok üst seviye bir kart.
oyun icin 4070 super yada ti yeterli 2k cözünürlükte bu kadar bütce artırmaya gerek yok benim fikrimce

Satriani

80+ Bronze
Ya zaten bi' insan 4080 seviyesine neden çıkar ki?
Değişik fantazileri vardır o yüzden alıyodur, yoksa daha aşağısında zaten oyunlar akar yani, o yüzden de AMD tarafına hiç gerek yok.
Hani mevzu bu segmenti alabilecek bütçe olduğu için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun icin 4070 super yada ti yeterli 2k cözünürlükte bu kadar bütce artırmaya gerek yok benim fikrimce
Aynen... :kedi:

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Selim
Tabii ki 4080s.. Amd bile vazgeçmiş bizimkiler vazgeçmiyor :D

Top Bottom