Neler Yeni

722TLYE ALDIĞIM OYUNU STEAM 688 LİRAYA İADE ETTİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
ismail sağlam
722 liraya rdr 2 aldım beğenmedim iade ettim steam 689 lira olarak iade etti Sebebi nedir?

Ekler

• IMG_0413.jpeg
    IMG_0413.jpeg
    181.2 KB · Hit: 127
  • IMG_0412.jpeg
    IMG_0412.jpeg
    187.4 KB · Hit: 125

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Muhammed efe
:D 1 saat oynadım ama daha öncede iade vermiştim böyle bir şey yaşamamıştım
Steam yurtdışı kaynaklı bi işletme, yurtdışı işlem ücreti kesmişler yüksek ihtimal kur 1 saatte bu kadar değişmez diye düşünüyorum. Her işlem için bankalar yurtdışı işlem ücreti kesiyor odur yüksek ihtimal.

Kur nedeniyle garip bir iade olmuş olabilir

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,757
İsim
Selim
Steam yurtdışı kaynaklı bi işletme, yurtdışı işlem ücreti kesmişler yüksek ihtimal kur 1 saatte bu kadar değişmez diye düşünüyorum. Her işlem için bankalar yurtdışı işlem ücreti kesiyor odur yüksek ihtimal.
Hiç bir alakası yok kurlar sabit firma aldığın fiyattan iade yapar defalarca oyun alıp iade ettim bazen 10 gün sonra iade ettim aynı tutarı verir yoksa kocaman firma keriz değil borsa gibi oynak kurla oyun satmaz sabitler kuru muhtelemen sistemde ya da banka üzerinden hata oldu desteğe yazması gerekiyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
Muhammed efe
Hiç bir alakası yok kurlar sabit firma aldığın fiyattan iade yapar defalarca oyun alıp iade ettim bazen 10 gün sonra iade ettim aynı tutarı verir yoksa kocaman firma keriz değil borsa gibi oynak kurla oyun satmaz sabitler kuru muhtelemen sistemde ya da banka üzerinden hata oldu desteğe yazması gerekiyor
Steam 30 dolar yatırsa ama bankada dolar kuru farklı ise ve 30 doları TL olarak yatırırsa kur değişir. Yurtdışı işlemde de her işlemde veya her bankada almasada yurtdışı işlem ücreti kesen firmalar var. Temu'da o yüzden binlerce kişi fazladan para kesmişler diye ağlıyordu en son bunu bilmedikleri için. Ayrıca ihtimal verdim yüksek ihtimal yd işlem ücretide yazdım orada, arkadaş yazıp sorsun öğreniriz neymiş. Her işlemde kesmeye bilir zaten hepsinde keserde demiyorum.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Draq123
Kartan karta değişiyor bazı bankalar böyle yapıyor ziraat felan yaparken kuveyt yapmıyor
Kurla alakalı

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,757
İsim
Selim
Kartan karta değişiyor bazı bankalar böyle yapıyor ziraat felan yaparken kuveyt yapmıyor
Kurla alakalı
Kur steamda sabit iade bire bir yapılır alan kişi de sonradan söylemiş 25tl papara cashbacki kesmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
ismail sağlam
Kur steamda sabit iade bire bir yapılır alan kişi de sonradan söylemiş 25tl papara cashbacki kesmiş
Dostum ben öyle bir şey söylemedim cashbackin konuyla alakası yok steam 688 yatırdı 722 çekti cashback 25-25 zaten orda sorun yok

TahinPekmez

80+ Silver
25 tl cashbacki papara geri almış.
arkadas dogru söylüyor, bencede baska sebebi ne olcak zsten kabak gibi verdiği hediyeyi geri almis.harcama iptal oldugu icin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,117
Üyeler
163,108
Son üye
Crescent4525
Top Bottom