Neler Yeni

İncehesap R5 7500F RTX 4070 Ti Süper Sistem Alınır mı?

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Emirhan Özkan
54k ya çok daha nitelikli bir sistem toplayabilirsiniz
bu sistemin nesi var hocam bitane eksik yanını söyleyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Zeliş
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Oğuzhan
memnunum hocam fan değiş yoluna bak o derece bir kasa :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o cahilin bilgisi yok birde soru mu soruyorsun :D
Ahaahahha üstad arkadaş aslında Ekran Kartının 30 bin diğerininde 20bin ettiğini söylüyor.Aslında haksız değil böyle bir sistemi ileriki zamanlarda mum gibi aricaz ben her zaman ikinci el parca toplam taraftarıyım ilk arkadaşı gördüğüm için ona sordum adam ayırmıyorum yanlış anlaşılmasın siz yorumunuzu yapabilir misiniz?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Ümit
Ahaahahha üstad arkadaş aslında Ekran Kartının 30 bin diğerininde 20bin ettiğini söylüyor.Aslında haksız değil böyle bir sistemi ileriki zamanlarda mum gibi aricaz ben her zaman ikinci el parca toplam taraftarıyım ilk arkadaşı gördüğüm için ona sordum adam ayırmıyorum yanlış anlaşılmasın siz yorumunuzu yapabilir misiniz?

adam gitmiş 7900 almış. amd kart alan adamla bu konuları konusmak anlamasını beklemek zaten insanı yorar. bu konu burada dursun 2 hafta sonra tekrar canlandırırız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Zeliş
Psu değişim şart ramler tırt ssd değişecek ekran kartı markası çok iyi değil bunları zaten yenilemeye kalksan daha fazlası gidecek

adam gitmiş 7900 almış amd kart alan adamla bu konuları konusmak anlamasını beklemek zaten insanı yorar. bu konu burada dursun 2 hafta sonra tekrar canlandırırız.
Amd neden alınmaz mesela söyler misin bilgisiz bilgili dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Oğuzhan
adam gitmiş 7900 almış. amd kart alan adamla bu konuları konusmak anlamasını beklemek zaten insanı yorar. bu konu burada dursun 2 hafta sonra tekrar canlandırırız.
Hocam Nvidia Fanboyluğu yapıyorsunuz sanki biraz hakem gibi kaldım burda

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Ümit
Psu değişim şart ramler tırt ssd değişecek ekran kartı markası çok iyi değil bunları zaten yenilemeye kalksan daha fazlası gidecek

Amd neden alınmaz mesela söyler misin bilgisiz bilgili dostum
kardesim bak amd kartların bir piyasası ve alcıısı yok.
o kart güclü bir kart ama türkiyede %65 nvidia kullanıyor satarken baya zararın olur ve koşturursun bunu bil.
en önemli konuda amd kartların genelinde coil whine olayı var google bir tık uzakta buyrun.

Hocam Nvidia Fanboyluğu yapıyorsunuz sanki biraz hakem gibi kaldım burda
vallahi hocam bana kalsa en ucuzu neyse onu alırımda sorun yaşadıktan sonra mecbur fanboy oluyorsun.

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Yağız Demir
Hocam aslında sistemi almak mantıklı Ekran Kartı zaten 30-35 arası diğer parçalarda fiyatı yerinde tamamlıyor.Ben olursam alırdım 16GB Ekran Kartı ister oyun ister render
sistemi almak mantıklıda 7500f işlemci nedense bana yetersizmiş gibi geliyor her sistemde gördüğüm için bilemedim o yüzden hocam sizce ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Zeliş
o kart güclü bir kart ama türkiyede %65 nvidia kullanıyor satarken baya zararın olur ve koşturursun bunu bil.
en önemli konuda amd kartların genelinde coil whine olayı var google bir tık uzakta buyrun.

vallahi hocam bana kalsa en ucuzu neyse onu alırımda sorun yaşadıktan sonra mecbur fanboy oluyorsun.
Yıllardır amd kullanmasam bu söylediğine inanıcam var ya :D

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Emirhan Özkan
sistemi almak mantıklıda 7500f işlemci nedense bana yetersizmiş gibi geliyor her sistemde gördüğüm için bilemedim o yüzden hocam sizce ne yapmalıyım?
gayet yeterli bir işlemci hocam 2k da kullanacaksanız darboğaz olmaz 1080p de de olmaz tahminimce

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Zeliş

Coil nvidia'da da var cahil kardeşim senin yaşından fazla kart kullanmışımdır abisi

sistemini fotoğraf olarak bırak da senin gibi bilgili kardeşimiz ne kullanıyor görsün ilham olsun insanlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,624
Üyeler
162,841
Son üye
batuhan9602
Top Bottom