- Konu Sahibi Konu Sahibi
özellikleri nedir ?Benim bikgisayarım satılık eğer istiyorsan özelden detayları konuşabiliriz
özellikleri nedir ?Benim bikgisayarım satılık eğer istiyorsan özelden detayları konuşabiliriz
bulamadım işte hocam o yüzden konu açtım buraya düzgün ilan yok denk gelmedi bana2.el bakmanı öneririm rx 580 li yada 1050 li bir sistem falan denk gelirsen alabilirsin monitör de var birde
tek tek 2.el ilanlarına bak normalde hazır sistem daha iyidir ama burda mecbur topliycaksınbulamadım işte hocam o yüzden konu açtım buraya düzgün ilan yok denk gelmedi bana
tamam hocam bakayım bi tek tek hangi işlemci ve ekran kartını önerirsiniz? birde monitörütek tek 2.el ilanlarına bak normalde hazır sistem daha iyidir ama burda mecbur topliycaksın
1191784737 17 ağustosta atmış da gene de bir sorun isterseniz duruyo mu diyebulamadım işte hocam o yüzden konu açtım buraya düzgün ilan yok denk gelmedi bana
1050ti ekran kartı varmış iyi midir? hocam rx580 e göre falan1191784737 17 ağustosta atmış da gene de bir sorun isterseniz duruyo mu diye
full set 10k civarına istiyosanız bi bu ilan var zaten, kıyaslayabileceğin rx580li falan sistem yok ki1050ti ekran kartı varmış iyi midir? hocam rx580 e göre falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde valorantta kaç fps alırım bunla
1050 Ti alınmaz. Öldü ağlayanı yok o kartın.1050ti ekran kartı varmış iyi midir? hocam rx580 e göre falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde valorantta kaç fps alırım bunla
yakın çevre illerden de alabilirimfull set 10k civarına istiyosanız bi bu ilan var zaten, kıyaslayabileceğin rx580li falan sistem yok ki
o kadar detaylı bakamam maalesef siz bulup konu açın bu alınır mı fiyatı nasıl vs. diyeyakın çevre illerden de alabilirim
hmm anladım hocam1050 Ti alınmaz. Öldü ağlayanı yok o kartın.