Neler Yeni

Türk Telekomdan Türk telekoma geçmek.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
10 gün sonra türk telekom taahütüm bitiyor. İSS arıyorum türk telekomun sitesinde mevcut müşterilerdeki kampanya yeni müşterilere göre daha pahalı şuanki annemin üstüne olan hattı iptal etsem ve babamın üstüne yeni hat açsam türk telekoma geçiş yapabilirmiyim?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam netgsm daha mantıklı evet biliyorum ama ben öyle sürekli uğraşmak istemiyorum yok 6 ay sonra çok pahalı oldu filan diye yada müşteri hizmetlerine ulaşamadım gibi sorunlar.(bilgim yok belki böyle sorunlar yoktur netgsmde) türk telekomun bu konuda maalesef ki en iyisi olduğunu biliyorum o yüzden hala TT düşünüyorum

DogancanYr

80+ Silver
hocam netgsm daha mantıklı evet biliyorum ama ben öyle sürekli uğraşmak istemiyorum yok 6 ay sonra çok pahalı oldu filan diye yada müşteri hizmetlerine ulaşamadım gibi sorunlar.(bilgim yok belki böyle sorunlar yoktur netgsmde) türk telekomun bu konuda maalesef ki en iyisi olduğunu biliyorum o yüzden hala TT düşünüyorum
Zaten tahaddütsüz. 6 ay sabit fiyat garantisi vermişler zaten parasını çıkartırsın her türlü. Daha uyguna gelmiyor mu fatura ?

eneskaya6

80+ Silver
Telefon numaran değişmiş olur
Netgsme neden geçmiyorsun ?
netgsm pahali kaldi. yeni kampanyalar daha uygun
IMG_3056.jpeg

Babanın üzerinden Yeni hat alırsın telefon numaran değişir. bide yıllık 400₺ vergi var extra 1 seferlik. 12 aya bölüp öduyorsun

180₺ paket en ideali

numaranın kalmasını istiyorsan vodafone gecebilirsin orda da aynı kampanya var

Sebastian Szymanski

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
h

Alıntıyı görüntüle

Babanın üzerinden Yeni hat alırsın telefon numaran değişir. bide yıllık 400₺ vergi var extra 1 seferlik. 12 aya bölüp öduyorsun

180₺ paket en ideali
hocam internet trifesinden bahsediyorum ev interneti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rapor ?
Sosyal Destek kapsamında indirim uyguluyor.
6 ay boyunca 40tl indirim veriyor.
engelli raporu

DogancanYr

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

180₺ paket en ideali

numaranın kalmasını istiyorsan vodafone gecebilirsin orda da aynı kampanya var
Zaten her ay 41 tl fazladan vergi ödüyorsun. Yine aynı fiyat Hem kendi numaranıda kullanamıyorsun.

h

hocam internet trifesinden bahsediyorum ev interneti

engelli raporu
Sosyal Destek kapsamında; harp ve vazife şehitlerinin eş/çocukları, engelliler ve gaziler için paket fiyatlarında %25 indirim uygulanır. Abonelerimiz, ilgili durumlarını gösterir rapor ve şehit yakını, engelli veya gazi kimliklerini ibraz etmeleri halinde bu indirimden faydalanabilirler. Engellilik oranı %40 ve üzeri olmalıdır.
Ayriyetten arkadaş kodu girersen her iki taraf için 40tl indirim 6 ay boyunca.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
murat
taahütsüz bir şekilde farklı bir hatta geç kontörlü olarak sonrasında tekrar tt geç

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
10 gün sonra türk telekom taahütüm bitiyor. İSS arıyorum türk telekomun sitesinde mevcut müşterilerdeki kampanya yeni müşterilere göre daha pahalı şuanki annemin üstüne olan hattı iptal etsem ve babamın üstüne yeni hat açsam türk telekoma geçiş yapabilirmiyim?
Evet. Kapatıp başka adla açtırabilirsin. Aynı isimle üyelik açması için 3 ay geçmesi gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,642
Üyeler
166,972
Son üye
xEraie
Top Bottom