bazi yayincilarin cekilislerinde insanlar tepki gosterdi abi hediyem nerde abi siparis verdim urunu gelmedi bide sponsor oldunuz falan diye. korkuyorum acikcasiUygun fiyatlı ve de güzel kargolama servisi istiyorsan İTOPYA önerimdir. Yılbaşı indirimlerinde güzel sistem belki gelmiştir bi araştır bak.
40k ama 0dan herseyBütçe ne kadar?
ya eba canavari gelirse kralkampanyası olan siteden
eyw hocamBütçenize uygun f/p sistem bekleyin.
Gaming gen tr , İncehesap , vatan vb. olabilir.
hocam sattıkları sistemleri foruma sorarak iyi kötü anlarım da sitenin güvenilirliği de önemli o yüzden sordumBir sitede f/p sistem var diye her sistemler öyle değil.O yuzden butcene gore f/p sistem onerilir ya da toplanir
Pesin mi olacak taksit mibazi yayincilarin cekilislerinde insanlar tepki gosterdi abi hediyem nerde abi siparis verdim urunu gelmedi bide sponsor oldunuz falan diye. korkuyorum acikcasi
Mesaj otomatik birleştirildi:
40k ama 0dan hersey
ya eba canavari gelirse kral
eyw hocam
hocam sattıkları sistemleri foruma sorarak iyi kötü anlarım da sitenin güvenilirliği de önemli o yüzden sordum
peşin düşünüyorum ama 30kya render pc olmaz diyorsanız taksitli yapıp 40 50 kya kadar yolu olur artıkPesin mi olacak taksit mi
Taksitli daha iyi olur sebebi ise 30k ya alacaginiz sistem render icin 4060ti olurken taksitli 4070super olur.peşin düşünüyorum ama 30kya render pc olmaz diyorsanız taksitli yapıp 40 50 kya kadar yolu olur artık
vatan zaten çekici gelmiyor. itopyadan da yayincilardan bazi duyumlaar aldim pek guvenmedim eyw incehesaptan bakicam galibaitopya dan almayın hocam arkadaşların dediği gibi gaming gen tr İncehesap olur. vatandan da almayın
eyvallah hocamgaming gen tr hızlı gönderim yapıyor ve windows kurulu geliyor, belki işine yarar bu bilgiler.
eyvallah hocamTaksitli daha iyi olur sebebi ise 30k ya alacaginiz sistem render icin 4060ti olurken taksitli 4070super olur.
Bu vade farksiz olur.
Ekran karti innoDeimos 7A-RTX Super - Game Garaj
Deimos 7A-RTX Super , Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Deimos 7A-RTX Super hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Ram lexar 8x2
Ssd nv3 olursa tadindan yenmez.