Neler Yeni

Yılbaşından önce hazır sistemler gelir mi?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Bütçe
45000
son sistemler gelirmi yoksa yılbaşından sonrayamı kaldık

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelir bence. Ama diğer yıla bırakma internetten satılan her şeye ek vergi gelecekti sanırım.
kafama yatan bir sistem bulamadım minimum r5 7500f rtx 4070super arıyorum yan bileşenleri düzgün şekilde bulamadım veya bir indirimi yok

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
Pc hocası goat çıksa 31 aralıktan önce her bütçe için yüzlerce stok olsa harika olurdu..
7500f + b650 güzel anakart + galax vb. güzel 4070s + güzel hava soğutucu ram ssd seçenekleri uygun fiyata.
Toplam 40k harika olurdu :( ama uzun stokta durmalı hadi 42 de olsa yine okey

elemin

80+ Bronze
ben sistemimi satıyorum aradığınız özelliklerde tam olarak isteyen özelden yazabilir.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Pc hocası goat çıksa 31 aralıktan önce her bütçe için yüzlerce stok olsa harika olurdu..
7500f + b650 güzel anakart + galax vb. güzel 4070s + güzel hava soğutucu ram ssd seçenekleri uygun fiyata.
Toplam 40k harika olurdu :( ama uzun stokta durmalı hadi 42 de olsa yine okey
valla öyle bir şey şuan olsa bende almak isterim :D sistem çıkar bide yakalayamazsak vay halimize

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
valla öyle bir şey şuan olsa bende almak isterim :D sistem çıkar bide yakalayamazsak vay halimize
100-200 stok çıkması çok önemli değil zaten pc hocası , donanım arşivi böyle sistem çıkarsa da yoğunluktan siteye giremiyorsun.
Stokçular ve alsatçılar anında bitiriyor. Yani sistem çıksa da hevesimiz kursağımızda kalabilir..
Pc hocası goat 4'de yüzlerce sistem çıktı ve tc numarası başına 1 tane alabiliyordun çok iyiydi.
Pc hocası goat 5 çıksa yüzlerce stok olsa bu fiyatta harika olurdu , fiyat biraz artınca da stokta yine dursun bence :(
gerekirse 3-5 fazla verirsin ama en azından şu an ki sistemlerden daha kaliteli bir şey alırsın. Hayırlısı bakalım

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
100-200 stok çıkması çok önemli değil zaten pc hocası , donanım arşivi böyle sistem çıkarsa da yoğunluktan siteye giremiyorsun.
Stokçular ve alsatçılar anında bitiriyor. Yani sistem çıksa da hevesimiz kursağımızda kalabilir..
Pc hocası goat 4'de yüzlerce sistem çıktı ve tc numarası başına 1 tane alabiliyordun çok iyiydi.
Pc hocası goat 5 çıksa yüzlerce stok olsa bu fiyatta harika olurdu , fiyat biraz artınca da stokta yine dursun bence :(
gerekirse 3-5 fazla verirsin ama en azından şu an ki sistemlerden daha kaliteli bir şey alırsın. Hayırlısı bakalım
sence bu hafta sonu sistem gelirmi?

• Beğen

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
pc hocası 2 adet f/p sistem çıkaracağını söyledi biraz daha bekleyin aynı şekil ben de bekliyorum
beklemedeyim en hızlı haberdar olabilmek için ne yapmam gerek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,622
Üyeler
164,349
Son üye
UnFlow
Top Bottom