Neler Yeni

YouTube Çocuk Kitle Problemi

Jigsawsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erhan Şahanlı
Hali hazırda bir YouTube kanalım var ve storytelling tarzı oyunlarla ilgili hikaye içerikleri üretiyorum çokta güzel bir başlangıç yakalamıştım kanalı açalı 1 ay olmadan iyi bir çıkış yaptım ancak son videomda her zamanki gibi creepy pasta içeriği üretecektim 2 uzun video 1 shorts videosu atıyorum her hafta shorts atarken robloxta eskiden anlatılan bir creepy pastayı anlatmak istemiştim jenna hacker adında sonra video beklemediğim kadar etkileşim aldı ve kanalımın 2 katı kadar abone getirdi çok mutlu olmuştum ama sonradan yorumlara vs bakınca hepsinin çocuk olduğunu gördüm ne yapmam lazım uzun videolarım izlenmez diye tırsıyorum videoyu kaldırmalı mıyım sizce?

Video izlenmez diye mi sorun ediyon çocuklar izliyor diye mi hocam orayı anlamadım

Jigsawsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erhan Şahanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ikiside aslında kanalın 2x katı kadar nerdeyse çocuk geldi şimdi çocuklara uygun çok içerik üretmiyorum 8 yaşında çocuk anlamaz mesela attığım videoyu veya anlasa bile uzun süreli bir takipçi değiller malum ne yapmam lazım şimdi videolar sıkıntıya düşmesinde shorts atmayı falan bırakıp biraz uzun videolara mi ağırlık versem

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Hali hazırda bir YouTube kanalım var ve storytelling tarzı oyunlarla ilgili hikaye içerikleri üretiyorum çokta güzel bir başlangıç yakalamıştım kanalı açalı 1 ay olmadan iyi bir çıkış yaptım ancak son videomda her zamanki gibi creepy pasta içeriği üretecektim 2 uzun video 1 shorts videosu atıyorum her hafta shorts atarken robloxta eskiden anlatılan bir creepy pastayı anlatmak istemiştim jenna hacker adında sonra video beklemediğim kadar etkileşim aldı ve kanalımın 2 katı kadar abone getirdi çok mutlu olmuştum ama sonradan yorumlara vs bakınca hepsinin çocuk olduğunu gördüm ne yapmam lazım uzun videolarım izlenmez diye tırsıyorum videoyu kaldırmalı mıyım sizce?
Youtube Shorts'ta içerik üretiyorsan bunlara katlanmak zorundasın.

Jigsawsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erhan Şahanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam haftada 2 uzun video ve uzun videonun yanında uzun videolarda bulunan hikayelerden çıkartıp shorts atıyordum ama bu hafta değişiklik olsun farklı bir hikayeden çıkarım yapayım dedim ama sonuç bu shorts içerik atmayı düşünmüyorum şuan videoyu gizledim haftada 3 - 4 atıp biraz izlenmeyi toparlıyım diye kurdum kafada böyle yapmalı mıyım

Top Bottom