Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥VOK Sistem r5 5600 RTX4060 18.5k 🔥🔥🔥

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,608
İsim
Hacı
Guzel sistemmiş.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geldim. PF E2 hakkında dediğim gibi bilgim yok ama internetin altını üstüne getirip Bagladeş'ten F E2 icin inceleme bulmuştum:
MAG 256F'e kıyasla:
- Kontrast çok zayif (850 vs 1100). Siyahlar daha grimsi duracaktır ve genel renk kalitesi daha düşükt olacaktır.
- Renk gamutu çok düşük yani renkler canlı değil (%76 DCI-P3 vs %92-95)
- Parlaklık çok düşük (260nit vs 360 nit)
MAG 256F bulunamazsa LG 24GS60F-B (65F-B) alın. Bu da ondan çok daha iyi. Onunla karşılaştırmasını da yukarıdaki bilgilerle şu konuyu okuyuo yapabilirsiniz:

Gurkanpiro

80+ Platinum
Geldim. PF E2 hakkında dediğim gibi bilgim yok ama internetin altını üstüne getirip Bagladeş'ten F E2 icin inceleme bulmuştum:
MAG 256F'e kıyasla:
- Kontrast çok zayif (850 vs 1100)
- Renk gamutu çok düşük yani renkler canlı değil (%76 DCI-P3 vs %92-95)
- Parlaklık çok düşük (260nit vs 360 nit)
MAG 256F bulunamazsa LG 24GS60F-B (65F-B) alın. Bu da ondan çok daha iyi. Onunla karşılaştırmasını da yukarıdaki bilgilerle şu konuyu okuyuo yapabilirsiniz:
@Arthur_Morgan

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Problem yok hocam 4k ya gayet güzel incelemelerine baktim
Onu kim diyorsa tekrar izlememeni tavsiye ederim. Monitör 101: TR'de inceleme yok. Satış yapmak için sponsorlu incelemeler işte. Göz var nizam var matematik var. MAG 256F ile LG durduğu yerde alınmaz asla.

Onu kim diyorsa tekrar izlememeni tavsiye ederim. Monitör 101: TR'de inceleme yok. Satış yapmak için sponsorlu incelemeler işte. Göz var nizam var matematik var. MAG 256F ile LG durduğu yerde alınmaz asla.
Siz kullandiniz mı hocam bu monitörü

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam sana demedim üstteki mesajı haberin olsun. Tek harfle monitör değişmesi senlik bir durum değil. Ben incelemecilere dedim. Onlar "incelemelerine" rağmen böyle saçmalıklar yapıyorlar.
Siz kullandiniz mı hocam bu monitörü
Yok. Kullansam da bir şey değişmezdi. Monitör kullanılarak değil profesyonel cihazlarla incelenir. Kullanici yorumu yalnizca kalite kontrol ve garanti sürecinde önemlidir.
Monitör 101: Ben kullandım diyenden uzak durun. Monitörden anlamıyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sana demedim üstteki mesajı haberin olsun. Tek harfle monitör değişmesi senlik bir durum değil. Ben incelemecilere dedim. Onlar "incelemelerine" rağmen böyle saçmalıklar yapıyorlar.

Yok. Kullansam da bir şey değişmezdi. Monitör kullanılarak değil profesyonel cihazlarla incelenir. Kullanici yorumu yalnizca kalite kontrol ve garanti sürecinde önemlidir.
Mesela sen bir kullanici olarak şuradaki ölçumerden hangilerini yapabilirsin:

Mesela sen bir kullanici olarak şuradaki ölçumerden hangilerini yapabilirsin:
tamamdir mailden gaming gen tr yazdim iptal veya degisim istedim cevap bekliyorum uyari icin sagolun

ASUS VP249QGR 23.8 inç şu nasıl hocam​

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Muhammed

emptychat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin KUL
Arkadaslar kasayi begenmeyenler varsa ben talip olurum hatta kafa kafaya takasta yapabiliriz elimde thermaltake s200tg var mesh panel 3 argb fanli bilen bilir benim parcalarimda isinma probkemi olmadigi icin cam vs dert etmiyorum dusunen olursa yazabilir mayis 2024 faturali

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Muhammet Batur
Arkadaslar kasayi begenmeyenler varsa ben talip olurum hatta kafa kafaya takasta yapabiliriz elimde thermaltake s200tg var mesh panel 3 argb fanli bilen bilir benim parcalarimda isinma probkemi olmadigi icin cam vs dert etmiyorum dusunen olursa yazabilir mayis 2024 faturali
Kasa+psu vermeyi düşünüyorum anlaşırsak şey yapalım

Top Bottom