Gurkanpiro
80+ Platinum
yinede etiketliyim buraya @FantastiktürkProblem yok hocam 4k ya gayet güzel incelemelerine baktim
yinede etiketliyim buraya @FantastiktürkProblem yok hocam 4k ya gayet güzel incelemelerine baktim
Tamamdiryinede etiketliyim buraya @Fantastiktürk
@Arthur_MorganGeldim. PF E2 hakkında dediğim gibi bilgim yok ama internetin altını üstüne getirip Bagladeş'ten F E2 icin inceleme bulmuştum:
MAG 256F'e kıyasla:
- Kontrast çok zayif (850 vs 1100)
- Renk gamutu çok düşük yani renkler canlı değil (%76 DCI-P3 vs %92-95)
- Parlaklık çok düşük (260nit vs 360 nit)
MAG 256F bulunamazsa LG 24GS60F-B (65F-B) alın. Bu da ondan çok daha iyi. Onunla karşılaştırmasını da yukarıdaki bilgilerle şu konuyu okuyuo yapabilirsiniz:
İnceleme - MSI MAG 256F İnceleme ve LG 24GS60F-B + MSI G244F E2 ile Kıyaslama
O kadar çok sordunuz ki bu modeli. Aradım buldum incelemesini. İncelemeye güvenilir mi bilmiyorum. Zira bazı absürtlükler var. Artık orasını bilemeyeceğim 💁♂️ Renk gamutları: Renk gamutu direk renk canlılığını etkiler. Ne kadar geniş gamut, o kadar canlı renkler. %88 Adobe RGB, %97 DCI...forum.donanimarsivi.com
Onu kim diyorsa tekrar izlememeni tavsiye ederim. Monitör 101: TR'de inceleme yok. Satış yapmak için sponsorlu incelemeler işte. Göz var nizam var matematik var. MAG 256F ile LG durduğu yerde alınmaz asla.Problem yok hocam 4k ya gayet güzel incelemelerine baktim
Siz kullandiniz mı hocam bu monitörüOnu kim diyorsa tekrar izlememeni tavsiye ederim. Monitör 101: TR'de inceleme yok. Satış yapmak için sponsorlu incelemeler işte. Göz var nizam var matematik var. MAG 256F ile LG durduğu yerde alınmaz asla.
Hocam sana demedim üstteki mesajı haberin olsun. Tek harfle monitör değişmesi senlik bir durum değil. Ben incelemecilere dedim. Onlar "incelemelerine" rağmen böyle saçmalıklar yapıyorlar.
Yok. Kullansam da bir şey değişmezdi. Monitör kullanılarak değil profesyonel cihazlarla incelenir. Kullanici yorumu yalnizca kalite kontrol ve garanti sürecinde önemlidir.Siz kullandiniz mı hocam bu monitörü
Mesela sen bir kullanici olarak şuradaki ölçumerden hangilerini yapabilirsin:Hocam sana demedim üstteki mesajı haberin olsun. Tek harfle monitör değişmesi senlik bir durum değil. Ben incelemecilere dedim. Onlar "incelemelerine" rağmen böyle saçmalıklar yapıyorlar.
Yok. Kullansam da bir şey değişmezdi. Monitör kullanılarak değil profesyonel cihazlarla incelenir. Kullanici yorumu yalnizca kalite kontrol ve garanti sürecinde önemlidir.
Monitör 101: Ben kullandım diyenden uzak durun. Monitörden anlamıyordur.
tamamdir mailden gaming gen tr yazdim iptal veya degisim istedim cevap bekliyorum uyari icin sagolunHocam sana demedim üstteki mesajı haberin olsun. Tek harfle monitör değişmesi senlik bir durum değil. Ben incelemecilere dedim. Onlar "incelemelerine" rağmen böyle saçmalıklar yapıyorlar.
Yok. Kullansam da bir şey değişmezdi. Monitör kullanılarak değil profesyonel cihazlarla incelenir. Kullanici yorumu yalnizca kalite kontrol ve garanti sürecinde önemlidir.
Monitör 101: Ben kullandım diyenden uzak durun. Monitörden anlamıyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela sen bir kullanici olarak şuradaki ölçumerden hangilerini yapabilirsin:
Gigabyte M27U Review
The Gigabyte M27U is a 27-inch, 4k gaming monitor. As a part of Gigabyte's M Series lineup, it's a smaller option compared to the Gigabyte M28U and the Gigabyte ...www.rtings.com
Vallaha fiyat 10 numara aldım bir tane. Ekran kartı zaten tek başına 12 bin tl.
VOK SERIES V1 Ryzen 5 5600 16GB DDR4 500GB NVMe GeForce RTX4060 Gaming Hazır Sistem
VOK SERIES V1 Ryzen 5 5600 16GB DDR4 500GB NVMe GeForce RTX4060 Gaming Hazır Sistem ve tüm Yeni Nesil Oyuncu Ekipmanları Creature Game Store'da!www.crtgamestore.com
Kasa+psu vermeyi düşünüyorum anlaşırsak şey yapalımArkadaslar kasayi begenmeyenler varsa ben talip olurum hatta kafa kafaya takasta yapabiliriz elimde thermaltake s200tg var mesh panel 3 argb fanli bilen bilir benim parcalarimda isinma probkemi olmadigi icin cam vs dert etmiyorum dusunen olursa yazabilir mayis 2024 faturali
Kasa+psu vermeyi düşünüyorum anlaşırsak şey yapalım