Neler Yeni

Taşıma sonrası PCm açılmıyor

Kindel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim Keskin
Merhabalar, bugün pcmle yolculuk yaptım, eve gelip kurduktan sonra mousemin ışığı yanıyor ardından sönüyor ve tekrar yanıyordu, ekrana hiç görüntü gelmiyordu. Bunun üzerine rami söküp taktığımda mouseda hiç ışık yanmadı ekipmanlarımdan hiçbirine tepki vermedi. Tüm fanlar ve rgbler çalışıyor, aynı şekilde usb slotları da çalışıyor telefonumu şarj etti. Sistem özellikleri:
-Asus Prime A620M-K Anakart
-Galax RTX4060 8GB Ekran Kartı
-Ryzen 7500F MKT İşlemci
-XPG Lancer 16GB Ram

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,714
İsim
Mehmet Aslan
Merhabalar, bugün pcmle yolculuk yaptım, eve gelip kurduktan sonra mousemin ışığı yanıyor ardından sönüyor ve tekrar yanıyordu, ekrana hiç görüntü gelmiyordu. Bunun üzerine rami söküp taktığımda mouseda hiç ışık yanmadı ekipmanlarımdan hiçbirine tepki vermedi. Tüm fanlar ve rgbler çalışıyor, aynı şekilde usb slotları da çalışıyor telefonumu şarj etti. Sistem özellikleri:
-Ryzen 7500F MKT İşlemci
-XPG Lancer 16GB Ram
parçalar takılı mı taşıdınız ? Soğutucu , ekran kartı vs.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,714
İsim
Mehmet Aslan
Evet ama herhangi bir darbe almadı uzun süredir bu şekilde taşıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
Uzun süredir öyle taşıman sorun olmayacağı anlamına gelmez hocam , hazır sistemlerde ekran kartı ve soğutucuyu boşuna demonte göndermiyorlar :D Taşıma esnasında pcı şoketine zarar vermiş olabilirsiniz , işlemcinizin dahili grafik birimi yok zaten.
Ekran kartını ve işlemciyi sök , işlemcide , işlemci yuvasında ve pcı şoketinde bir hasar var mı kontrol et.
En son ihtimal ya garantiye ya da işin ehli bir bilgisayarcıya göster.

TahinPekmez

80+ Silver
-Ryzen 7500F MKT İşlemci
-XPG Lancer 16GB Ram
pc.yi fisten cekip, basta ekran kartı olmak uzere cikar. islemci kalsin, bunu kontrol et, sogutucu da gevseme.varmi diye. aonra bios pilini cikar 1 dk.sonra tak. sonra bütün kablolari kotrol ederek tak.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Birol Olcaytürkan
Bios pilini çıkart 5 dk bekle sonra tak çalıştır...

TahinPekmez

80+ Silver
ekran karti slotunda gevseme bosluk. vs. olmus mu bir bak

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Sercan SAYİT
Konuda diğer üyelerin söylediği tüm şeyleri yapmana rağmen sonuç alamıyorsan sistemi tamamen sök ve uzay montaj ile açmaya çalış.

Top Bottom