Neler Yeni

Elden Ringe yeni başladım nasıl gelişeceğim?

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Başlıkta gordugunuz gıbı suan 19 levelım 5.5 saatim var level atlamak ıcın kullanılan paradan 20k+ kaybettim ya bosslarda öle öle azaldı yada bir yerden düştüm tekrar öldüm oradakiler yok oldu kriz gecırıyorum nası hızlıca level atlaycagım????

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,675
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Başlıkta gordugunuz gıbı suan 19 levelım 5.5 saatim var level atlamak ıcın kullanılan paradan 20k+ kaybettim ya bosslarda öle öle azaldı yada bir yerden düştüm tekrar öldüm oradakiler yok oldu kriz gecırıyorum nası hızlıca level atlaycagım????
Rune farmlar yapılıyor kanka onlara bi bak derim ben oynamadım ama oynamak isterim.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
Fire giant'a kadar rün farmlamadan dümdüz gidebilirsin düşük level kaynaklı fire gianttan tek yememek için rün farm düşünülebilir.

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rune farmlar yapılıyor kanka onlara bi bak derim ben oynamadım ama oynamak isterim.
hocam bu vıdeokılerı ben nası yapayım 19 levelım ve kılıcımın hasasrı cok az
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fire giant'a kadar rün farmlamadan dümdüz gidebilirsin düşük level kaynaklı fire gianttan tek yememek için rün farm düşünülebilir.
fire giant ne kral sorması ayıptır

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,781
İsim
Kerem Çavuş
Ben de yeni başladım oyun başında gördüğüm kadarıyla yapılabilecek çok farm yok , en iyi yöntem bu + belli bir yere gelene kadar mid str/dex build vb yapmak

ben bu şekilde oynuyorum şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,672
Üyeler
166,413
Son üye
zento10
Top Bottom