Ocak ayı gelmeden kesin al biseyde ne alırsın onu bilememDostlar bende bugun 27 inç ayni bu özelliklerde monitör bakiyordum bütçemde 7 bin sizce en mantıklı bumu almalimiyim indirim bitmeden
çıkarıyor, geçenlerde birisinin değişimini kabul etmemişler servise yönlendirmişler.Hepsiburada kendi saticiysa o da iyidir iade konusunda sorun çıkarmaz
7 bin bütçede en mantıklısı bu galiba ve pivot ariyodum bu pivotmuşOcak ayı gelmeden kesin al biseyde ne alırsın onu bilemem
HB kendi satıcısı olduğu şeylerde amazon gibi ya sorun yapmıyor genellikle. Ben monitörü iadeye gönderdim tek soru sormadılar.monitörü ben ne yapıp edip amazondan alacağım bir defa alınıyor böyle şeyler.
Neden lenovo daha iyidir sebebinide söyleyebilirmisiniz rica etsem ben ayni bu özelliklerde monitor ariyorum hatta bugun yarin alicam fakat siz böyle diyince ikilemde kaldım ne eksigi var bu viewsonic modelinin lenovodan bilmedigimden soruyorumHB kendi satıcısı olduğu şeylerde amazon gibi ya sorun yapmıyor genellikle. Ben monitörü iadeye gönderdim tek soru sormadılar.
Viewsonici tam incelemedim ama Lenovo %99 daha iyidir, yalnız onun da ölü pikselli gelme riski var, iade değişimle uğraşabilirsiniz biraz.
Panel kalitesi, stant özellikleri, tepki süresi falan lenovoda daha iyi. Fiyat farkı olsa bile lenovo alınır ki şu an yok. Ancak dediğim gibi ölü pikselli gelme riski var, iade-değişim işiyle uğraştırabilir, şans işi.Neden lenovo daha iyidir sebebinide söyleyebilirmisiniz rica etsem ben ayni bu özelliklerde monitor ariyorum hatta bugun yarin alicam fakat siz böyle diyince ikilemde kaldım ne eksigi var bu viewsonic modelinin lenovodan bilmedigimden soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben biraz inceledim fena degil bence viewsonic eğer incelemediyseniz inceleyip bilgi aktarabilirmisiniz rica etsem
Sync özelligi yokmuş lenovoda çok farkettirirmi sizcePanel kalitesi, stant özellikleri, tepki süresi falan lenovoda daha iyi. Fiyat farkı olsa bile lenovo alınır ki şu an yok. Ancak dediğim gibi ölü pikselli gelme riski var, iade-değişim işiyle uğraştırabilir, şans işi.
Ölü piksel yorumlarini gördüğümden dolayi biraz soğuk baktım çünkü hiç o işlerle uğraşmak istemiyorum peki sizce değermi o riske girmeye panel stant vs çok farkediyomuPanel kalitesi, stant özellikleri, tepki süresi falan lenovoda daha iyi. Fiyat farkı olsa bile lenovo alınır ki şu an yok. Ancak dediğim gibi ölü pikselli gelme riski var, iade-değişim işiyle uğraştırabilir, şans işi.
Hocam bir kere alıyosunuz az uğraşmayı göze alın bence. Hadi panel kalitesi neyse belki herkes fark etmeyebilir pek ama stant özellikleri çok fark eder bence, herkesin masa yüksekliği, oturuş şekli, monitöre bakış şekli falan aynı değil. Oda fazla ışık alıyorsa parlaklık konusunda falan da lenovo daha iyi zaten.Sync özelligi yokmuş lenovoda çok farkettirirmi sizce
Ölü piksel yorumlarini gördüğümden dolayi biraz soğuk baktım çünkü hiç o işlerle uğraşmak istemiyorum peki sizce değermi o riske girmeye panel stant vs çok farkediyomu
Ama hocam ikiside pivot çok farkedermiHocam bir kere alıyosunuz az uğraşmayı göze alın bence. Hadi panel kalitesi neyse belki herkes fark etmeyebilir pek ama stant özellikleri çok fark eder bence, herkesin masa yüksekliği, oturuş şekli, monitöre bakış şekli falan aynı değil. Oda fazla ışık alıyorsa parlaklık konusunda falan da lenovo daha iyi zaten.
Haklısınız hocam lenovoyu aliyorum. artık şansımıza inşallah sorunsuz gelirHocam bir kere alıyosunuz az uğraşmayı göze alın bence. Hadi panel kalitesi neyse belki herkes fark etmeyebilir pek ama stant özellikleri çok fark eder bence, herkesin masa yüksekliği, oturuş şekli, monitöre bakış şekli falan aynı değil. Oda fazla ışık alıyorsa parlaklık konusunda falan da lenovo daha iyi zaten.
Viewsonic indirimi bitmemiş mi zaten bende gözükmüyor.Ama hocam ikiside pivot çok farkedermi
Haklısınız hocam lenovoyu aliyorum. artık şansımıza inşallah sorunsuz gelir
Aaa indirim sizle konuşurken bitti hocam 10 dakika önce vardıViewsonic indirimi bitmemiş mi zaten bende gözükmüyor.
Nasipte lenovo varmışAaa indirim sizle konuşurken bitti hocam 10 dakika önce vardı