Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Viewsonic Pro 27" 2K 1ms 185Hz Pivot Monitör 🔥6.600TL

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
ahmet taha çelenk
Dostlar bende bugun 27 inç ayni bu özelliklerde monitör bakiyordum bütçemde 7 bin sizce en mantıklı bumu almalimiyim indirim bitmeden

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yakup Bolat
Dostlar bende bugun 27 inç ayni bu özelliklerde monitör bakiyordum bütçemde 7 bin sizce en mantıklı bumu almalimiyim indirim bitmeden
Ocak ayı gelmeden kesin al biseyde ne alırsın onu bilemem

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,180
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
monitörü ben ne yapıp edip amazondan alacağım bir defa alınıyor böyle şeyler.
HB kendi satıcısı olduğu şeylerde amazon gibi ya sorun yapmıyor genellikle. Ben monitörü iadeye gönderdim tek soru sormadılar.

Viewsonici tam incelemedim ama Lenovo %99 daha iyidir, yalnız onun da ölü pikselli gelme riski var, iade değişimle uğraşabilirsiniz biraz.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
ahmet taha çelenk
HB kendi satıcısı olduğu şeylerde amazon gibi ya sorun yapmıyor genellikle. Ben monitörü iadeye gönderdim tek soru sormadılar.

Viewsonici tam incelemedim ama Lenovo %99 daha iyidir, yalnız onun da ölü pikselli gelme riski var, iade değişimle uğraşabilirsiniz biraz.
Neden lenovo daha iyidir sebebinide söyleyebilirmisiniz rica etsem ben ayni bu özelliklerde monitor ariyorum hatta bugun yarin alicam fakat siz böyle diyince ikilemde kaldım ne eksigi var bu viewsonic modelinin lenovodan bilmedigimden soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben biraz inceledim fena degil bence viewsonic eğer incelemediyseniz inceleyip bilgi aktarabilirmisiniz rica etsem

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,180
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Neden lenovo daha iyidir sebebinide söyleyebilirmisiniz rica etsem ben ayni bu özelliklerde monitor ariyorum hatta bugun yarin alicam fakat siz böyle diyince ikilemde kaldım ne eksigi var bu viewsonic modelinin lenovodan bilmedigimden soruyorum

Ben biraz inceledim fena degil bence viewsonic eğer incelemediyseniz inceleyip bilgi aktarabilirmisiniz rica etsem
Panel kalitesi, stant özellikleri, tepki süresi falan lenovoda daha iyi. Fiyat farkı olsa bile lenovo alınır ki şu an yok. Ancak dediğim gibi ölü pikselli gelme riski var, iade-değişim işiyle uğraştırabilir, şans işi.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
ahmet taha çelenk
Panel kalitesi, stant özellikleri, tepki süresi falan lenovoda daha iyi. Fiyat farkı olsa bile lenovo alınır ki şu an yok. Ancak dediğim gibi ölü pikselli gelme riski var, iade-değişim işiyle uğraştırabilir, şans işi.
Sync özelligi yokmuş lenovoda çok farkettirirmi sizce

Ölü piksel yorumlarini gördüğümden dolayi biraz soğuk baktım çünkü hiç o işlerle uğraşmak istemiyorum peki sizce değermi o riske girmeye panel stant vs çok farkediyomu

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,180
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Sync özelligi yokmuş lenovoda çok farkettirirmi sizce

Ölü piksel yorumlarini gördüğümden dolayi biraz soğuk baktım çünkü hiç o işlerle uğraşmak istemiyorum peki sizce değermi o riske girmeye panel stant vs çok farkediyomu
Hocam bir kere alıyosunuz az uğraşmayı göze alın bence. Hadi panel kalitesi neyse belki herkes fark etmeyebilir pek ama stant özellikleri çok fark eder bence, herkesin masa yüksekliği, oturuş şekli, monitöre bakış şekli falan aynı değil. Oda fazla ışık alıyorsa parlaklık konusunda falan da lenovo daha iyi zaten.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
ahmet taha çelenk
Hocam bir kere alıyosunuz az uğraşmayı göze alın bence. Hadi panel kalitesi neyse belki herkes fark etmeyebilir pek ama stant özellikleri çok fark eder bence, herkesin masa yüksekliği, oturuş şekli, monitöre bakış şekli falan aynı değil. Oda fazla ışık alıyorsa parlaklık konusunda falan da lenovo daha iyi zaten.
Ama hocam ikiside pivot çok farkedermi

Haklısınız hocam lenovoyu aliyorum. artık şansımıza inşallah sorunsuz gelir

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,180
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Ama hocam ikiside pivot çok farkedermi

Haklısınız hocam lenovoyu aliyorum. artık şansımıza inşallah sorunsuz gelir
Viewsonic indirimi bitmemiş mi zaten bende gözükmüyor.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
ahmet taha çelenk
Viewsonic indirimi bitmemiş mi zaten bende gözükmüyor.
Aaa indirim sizle konuşurken bitti hocam 10 dakika önce vardı

Kısmetimizde lenovo varmış hocam :D

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,180
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Aaa indirim sizle konuşurken bitti hocam 10 dakika önce vardı
Nasipte lenovo varmış :)
Bütçesi olan 2 tane alıp deniyor şansını bu arada, biri sağlam çıkarsa diğerini iadeye gönderiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,944
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop