Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Viewsonic Pro 27" 2K 1ms 185Hz Pivot Monitör 🔥6.600TL

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
ahmet taha çelenk
Nasipte lenovo varmış :)
Bütçesi olan 2 tane alıp deniyor şansını bu arada, biri sağlam çıkarsa diğerini iadeye gönderiyor :D
Oda iyiymiş hocam fakat bütçe yok maalesef bakalım şanş işi umarım sorunsuz gelir teşekkür ederim yardımınız için

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,180
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Oda iyiymiş hocam fakat bütçe yok maalesef bakalım şanş işi umarım sorunsuz gelir teşekkür ederim yardımınız için
Rica ederim hayırlı olsun. Sorunlu gelir de başka bir şey alacak olursanız şunları da kaydedin.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
ahmet taha çelenk
Rica ederim hayırlı olsun. Sorunlu gelir de başka bir şey alacak olursanız şunları da kaydedin.
Sağolun hocam teşekkürler bunlarda aklımda

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

elemin

80+ Bronze
lenovonun panel kalitesi nasıl daha iyi olabiliyor onu anlamadım viewsonic de monitör alanında kendini kanıtlamış bir marka ikisini de deneyip mi yorum yapıyosunuz yoksa kağıt üstü bilgilerden mi paylaşırsanız sevinirim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,180
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
lenovonun panel kalitesi nasıl daha iyi olabiliyor onu anlamadım viewsonic de monitör alanında kendini kanıtlamış bir marka ikisini de deneyip mi yorum yapıyosunuz yoksa kağıt üstü bilgilerden mi paylaşırsanız sevinirim.
Marka değil de model bazlı yorumlamak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak bura da baksanız iyi olur.

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
ubah
lenovo çektik bakalım bir tane inşallah sorunsuz gelir.

elemin

80+ Bronze
Ben bunu aldım tek bir incelemeden baz alınıp kullanılmadan yapılan yoruma aldanmak istemiyorum deneyim edip çok kötü damgası vuran biri görmedim

coolsnow

80+
Viewsonic Premium garanti = Kvk teknik servis, bunu aklınızda bulundurarak alın. Bir problem yaşayınca benim gibi 2-3 kez servise gel git yapacaksınız.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Fantastiktürk kağıt üzerinde hangisi daha iyi? lenovo mı bu mu?
Benim attıklarımın hiçbiri kağıt üstü degil bir defa. Hepsi cihazla ölçüm değerleri.

Eğer bu model VX2758A-2K-PRO ile aynıysa -ki fiyata bakınca aynı duruyor- kesinlikle Lenovo. Kiyas bile etmez.
Lenovo'nun da Viewsonic'in de panel üretmediğini, Çin'de üretilen panelleri kullandığını öğrendiğinizde işi çözeceksiniz.
Monitörlerde marka kıyası tamamen boş. Bana çok iyi pahalı bir monitör söyleyin size adını bile duymadığinız Çin üreticisinden kullandıği panel modelini söyleyeyimm
Ben bunu aldım tek bir incelemeden baz alınıp kullanılmadan yapılan yoruma aldanmak istemiyorum deneyim edip çok kötü damgası vuran biri görmedim
Tabii. Alıp kullanıp ürününe kötu diyen bir Türk insani bulmada başarılar. Türkiye'de cihazlı monitör incelemesi yapan kanal sayısı 0 iken monitör hakkında bilgi elde etmeye çalışmakta başarılar. Büyücü arkadaşlar onlar. Şuradaki ölçümlerin tamamını gözle yapıyorlar:

Kağıt üstü bilgiler değil. Benim rehberim tek bir kaynak da değil. Atılan konuyu okumamişsınız. Hepsi çoğunlukla dünyada kabul görmüş profesyonel monitör incelemecilerinin cihazlı testlerinin sonuçları. Yukarıda dediğim gibi monitör asla gözle incelenemez, kağıt üstü verilerine bakarak yorumlanamaz. Üzgünüm ama gerçek monitör incelemesi istiyorsanız TR'de bulacağinız kaynak sayisi 0.
Dediklerimi doğrulamak için açip rehberi okumanız, rehberdeki birkaç videoya göz gezdirmeniz kafi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,944
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom