Neler Yeni

Yardım Tesla Model Y SR Alım Süreci ile İlgili Sorum Var

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Emre
elektirkli araçlar sıkıntı pil soguk aylarda aracın menzili düşüyor mesela aracın diyelim menzili 400 ise 120 kadar düşüyor tek skıntısı bu üstüne uzun mesefade gene sıkıntı pil muhabbeti 30-40 dk pilin dolmasını beklemen lazım elektirikli araçlar için biraz daha pil teknolojisinin ilerlemesi lazım.
Hocam aşırı derece abarttığınızı düşünüyorum. Şu anda Teslalar bu konuda 1 numara 400'den 120ye düşen hiç duymadım. Dediğim gibi Tesla Türkiye telegram kanalın da bütün yanlış bildiklerinizin doğrusunu öğrenebilirsiniz.

Şu anda elektrli arabaların şarj ağının ne kadar genişlediğini Voltra uygulamasını indidrerek görebilirsiniz. Eğerki evden şark imkanı varsa bedaya geliyor resmen. Dışarıdan dolumda da KWsı şu anda 7 ile 12 arasın da değişiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Onur Altunay
Hocam aşırı derece abarttığınızı düşünüyorum. Şu anda Teslalar bu konuda 1 numara 400'den 120ye düşen hiç duymadım. Dediğim gibi Tesla Türkiye telegram kanalın da bütün yanlış bildiklerinizin doğrusunu öğrenebilirsiniz.

Şu anda elektrli arabaların şarj ağının ne kadar genişlediğini Voltra uygulamasını indidrerek görebilirsiniz. Eğerki evden şark imkanı varsa bedaya geliyor resmen. Dışarıdan dolumda da KWsı şu anda 7 ile 12 arasın da değişiyor
Aynen öyle hocam, şu devirde ilaç gibi resmen.

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
uğur
elektirkli araçlar sıkıntı pil soguk aylarda aracın menzili düşüyor mesela aracın diyelim menzili 400 ise 120 kadar düşüyor tek skıntısı bu üstüne uzun mesefade gene sıkıntı pil muhabbeti 30-40 dk pilin dolmasını beklemen lazım elektirikli araçlar için biraz daha pil teknolojisinin ilerlemesi lazım.
320 menzilli mg model araçımız var ısı pompası varsa bu olay cözülüyor eğer yok ise max 50km azalıyor 400 den 120 ye nasıl düşüyor acaba

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Osman
3 ayrı markanın 4 ayrı elektrikli aracına sahiplik yaptım. Şu an hala kullanmaya devam etmekteyim. EV ile her zaman aktif bir şekilde teknolojileri ve deneyimleri takip ederim. 400'ü 120 olarak veren hiçbir araç yok, olamaz da. Aslı olmayan iddialarla komik duruma düşüyorsunuz.

asko56

80+ Silver

ben genelden bahsetmiştim aslında ben örnek veriyorum direk şu marka bu marka demiyorum bir daha mesajımı okumanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,894
Üyeler
165,088
Son üye
emirosmanoglu
Top Bottom