Merhaba arkadaşlar genellikle valorant ve LoL oynuyorum. Bu fiyata en iyi mouse nedir ?
Hocam 2800e kadar çıkamam.VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
aa knka kusura bakma ben stok var diye okumadan attım yaHocam 2800e kadar çıkamam.
1999tl normaldeaa knka kusura bakma ben stok var diye okumadan attım ya
Anladım hocam başka öneriniz var mıdır ?aa knka kusura bakma ben stok var diye okumadan attım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
1999tl normalde
Anladım hocam başka öneriniz var mıdır ?
Hocam ilk defa wireless kullanıcam dongle diye bir şey varmış ondan almaya gerek var mı bunun içinbirde bu varDarmoshark M3S Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
zaten kutu içeriğinde dongle geliyor. eşleştirmeniz yeterli olacaktırHocam ilk defa wireless kullanıcam dongle diye bir şey varmış ondan almaya gerek var mı bunun için
Peki hocam vxe mad r var o nasıldır ? Bu mu o muzaten kutu içeriğinde dongle geliyor. eşleştirmeniz yeterli olacaktır
Zenith pro rampage diyor sıkıntı çıkmaz mı ?Zenith pro yada mad r al gec
hocam dün bende konusunu açtım zenith pro önerdiler aldım indirimdeydiMerhaba arkadaşlar genellikle valorant ve LoL oynuyorum. Bu fiyata en iyi mouse nedir ?
Link atar mısınız hocamhocam dün bende konusunu açtım zenith pro önerdiler aldım indirimdeydi