Neler Yeni

CS2 İçin Monitör Seçimi: Gamepower 200Hz VA Panel

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,290
İsim
1
Yok ben sevmiyorum ve AOC öneriyorum. Aoc kalitesi varken düşünmem bile. Neden ağlıyorsun sevemez miyim? Adamlar snrjiyi banlamışlar forumdan linkini atamıyon. Benim gigabyte'ı sevmememi mi yorumluyorsun XD?
sen sevmiyorsun diye iyi ürüne alınmaz diyemezsin forum burası teknolojik alete kişisel yorum yapma

KediSever

80+
sen sevmiyorsun diye iyi ürüne alınmaz diyemezsin forum burası teknolojik alete kişisel yorum yapma
Forum burası teknolojik alete kişisel yorum yapma (Forumda teknoloji ürün satılan site linkini atamıyon). Bir şey yaşamasam sence boş boş yorum yapar mıyım?

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,290
İsim
1
Forum burası teknolojik alete kişisel yorum yapma (Forumda teknoloji ürün satılan site linkini atamıyon). Bir şey yaşamasam sence boş boş yorum yapar mıyım?
nedenini bilmiyosan yorum yapma biraz araştır bakalım o siteyi

yusfozhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Özhan
Peki 180hz yeterli midir yoksa 180hz e 5500 vermek yerine 7500 civarı 240 hz almak mantıklı mıdır

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Peki 180hz yeterli midir yoksa 180hz e 5500 vermek yerine 7500 civarı 240 hz almak mantıklı mıdır
Maddi imkanın yetiyorsa tabii ki 240hz de alabilirsin ama aralarında çok büyük farklar olduğunu sanmıyorum.
24" ten şaşma 1080p ve fps oyunları için.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Görür
eğer sadece CS2 oynayacaksan ve profesyonel oynuyorsan TN panel alacaksın.
Normal kullanıcıyım diyorsan IPS alacaksın.

Ekran kartın +4070 veya 7700xt üstü ise 180hz alacaksın. Altı ise 144hz

FPS oyunlarını 23inç te oynuyorlar o yüzden 23inç tercih et. Eğer 27inç alacaksan 2K da oynaman lazım ki pixelleşmeyi görme. Çünkü CS2yi monitör çok yakınken oynuyoruz ve yakından 27inçte pixelleşme belli olur.

FPS oyunları için önerim asus rog strix xg27acs

TN panelde film dizi izlemek çok keyifsiz çünkü renkler biraz soluk. O yüzden sadece cs2 için tercih ederim.

yusfozhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Özhan
eğer sadece CS2 oynayacaksan ve profesyonel oynuyorsan TN panel alacaksın.
Normal kullanıcıyım diyorsan IPS alacaksın.

Ekran kartın +4070 veya 7700xt üstü ise 180hz alacaksın. Altı ise 144hz

FPS oyunlarını 23inç te oynuyorlar o yüzden 23inç tercih et. Eğer 27inç alacaksan 2K da oynaman lazım ki pixelleşmeyi görme. Çünkü CS2yi monitör çok yakınken oynuyoruz ve yakından 27inçte pixelleşme belli olur.

FPS oyunları için önerim asus rog strix xg27acs

TN panelde film dizi izlemek çok keyifsiz çünkü renkler biraz soluk. O yüzden sadece cs2 için tercih ederim.
Çok teşekkür ederim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maddi imkanın yetiyorsa tabii ki 240hz de alabilirsin ama aralarında çok büyük farklar olduğunu sanmıyorum.
24" ten şaşma 1080p ve fps oyunları için.
Çok sağ olun hocam

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Adolf Hitler
Niye s#nerji yasaklı siteler arasında acaba bunu hiç sorguladın mı güzel kardeşim?? bir şey olduğunda biraz beyninizi kullanın ve sorgulayın forum yetkilileri malmıki durduk yere sponsor alabilecekleri siteye engel koysunlar sebebi aşağı videoda.

Top Bottom