A allsema2 80+ Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim arda Salı, 17:57 #1 Mesaj otomatik birleştirildi: Salı, 17:58 ONLİNE HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUM yapay zekaya karşı falan girişte sorun yok ama online hiçbir şey yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi: Salı, 17:58 ONLİNE HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUM yapay zekaya karşı falan girişte sorun yok ama online hiçbir şey yapamıyorum
ege1881 80+ Bronze Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 894 Dahası Reaksiyon skoru 307 İsim Ege Y. Salı, 17:59 #2 allsema2 yazmış: Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik birleştirildi: Salı, 17:58 ONLİNE HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUM yapay zekaya karşı falan girişte sorun yok ama online hiçbir şey yapamıyorum Devamı için tıklayın... internette sorun olabilir
allsema2 yazmış: Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik birleştirildi: Salı, 17:58 ONLİNE HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUM yapay zekaya karşı falan girişte sorun yok ama online hiçbir şey yapamıyorum Devamı için tıklayın... internette sorun olabilir
A allsema2 80+ Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim arda Salı, 18:07 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ege1881 yazmış: internette sorun olabilir Devamı için tıklayın... ben de öyle düşünüyorum ama mobilde girdiğimde aynı internet üzerinden bir sorun olmuyor napabilirim nasıl düzeltebnililrim
ege1881 yazmış: internette sorun olabilir Devamı için tıklayın... ben de öyle düşünüyorum ama mobilde girdiğimde aynı internet üzerinden bir sorun olmuyor napabilirim nasıl düzeltebnililrim