Neler Yeni

Sessiz ve Şık Bilgisayar Kasası Önerisi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk Altıkardeş
4070 Super ve 2 fanlı sıvı soğutmayı sığabilecek, sessiz fanları çok gürültülü çalışmayan güzel sade şık görünümlü bir kasa önerebilir misiniz

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko
DeepCool cc560 kendim kullanıyorum ses yok ve çok cool duruyor bana göre sade ve şık

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam şıktan kastınız nedir örnek foto atar mısınız? Akvaryum tarzımı seviyorsunuz normal mi seviyorsunuz nereden bilelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk Altıkardeş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şıktan kastınız nedir örnek foto atar mısınız? Akvaryum tarzımı seviyorsunuz normal mi seviyorsunuz nereden bilelim
Daha çok sade anlamında demiştim ustam, benim kasam şuan akvaryum ve çok yer kaplıyor rgbler falan artık kafa kaldırmıyor. Sade ve hoş güzel tasarımlı akvaryumda olur ama bu rgb işleri artık gelmiyor gibi bize
Mesaj otomatik birleştirildi:

@LeviN01 @Xenovian malesef 2 öneriyide bulamadım stoklarda biraz sahibindende araştırıcam

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
M.Rüzgar Özen
Daha çok sade anlamında demiştim ustam, benim kasam şuan akvaryum ve çok yer kaplıyor rgbler falan artık kafa kaldırmıyor. Sade ve hoş güzel tasarımlı akvaryumda olur ama bu rgb işleri artık gelmiyor gibi bize
Mesaj otomatik birleştirildi:

@LeviN01 @Xenovian malesef 2 öneriyide bulamadım stoklarda biraz sahibindende ara
Butcene gore asusun proart serisine bakabilirsin rgbsiz en iyi kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,004
Üyeler
164,593
Son üye
white358
Top Bottom