Neler Yeni

Bu adamlar çekilişle mi çıkıyor bana?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Soner Külcü
Yeni pc dizerken xpg pylon almıştım ama 12v kablosuna uyumsuz çıkınca satışa koydum sıfır ürün zaten yahu arkadaş bugün 4 5 kişi çekilişten fırlar gibi abuk subuk sorup duruyorlar fiyatı illa fahiş koyup mu indürmek lazım şişirip tuzlamak mı lazım hangi dilden anlar 2.el alıcısı bir ben mi alırken fahiş olmayan ürüne indirim istemiyorum bir ben mi satarken düz satıyorum anlayamadım gitti

Ekler

• Screenshot_20250103_173619_sahibinden.jpg
    3 MB · Hit: 134
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Soner Külcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Helalinden 500tl veriyim😂
Ölücüler iş başından
Vallahi kafayı yedirtecekler adama sıfır ürünü 2.el veriyorum adam daha indirim uap yok önce sen kargola yok şu kadar insün ulan bana 1k para kalmıyor satmam koyarım süsüne bakarım içinden çıkan anime kızı stickerı daha değerli hale gelir bu şekilde bi yandan da ülke neden gelişmiyor ilerlemiyor anlıyoruz hep bana hep ben diyen bir ben merkezci anlayış var ülkede malesef bedava koysam bu sefer ben bunu almam üstüne para ver demeye başlayacaklar

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Şahin ile takas düşünür müsünüz?

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Meto155
Yeni pc dizerken xpg pylon almıştım ama 12v kablosuna uyumsuz çıkınca satışa koydum sıfır ürün zaten yahu arkadaş bugün 4 5 kişi çekilişten fırlar gibi abuk subuk sorup duruyorlar fiyatı illa fahiş koyup mu indürmek lazım şişirip tuzlamak mı lazım hangi dilden anlar 2.el alıcısı bir ben mi alırken fahiş olmayan ürüne indirim istemiyorum bir ben mi satarken düz satıyorum anlayamadım gitti
Pazarlık sünnettir hocam🤣🤣🤣.Ne çektiysem bu ölücülerden çektim zamanında çözüm olarak isminizi kadın ismi yapmanızı öneririm daha nazik davranıyorlar ölücülerde de azalma tespit etmiştim.

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
crcyle mert
Kim olursa olsun illaki indirim ister piyasa böyle. Senin yapman gereken biraz daha şişirmek ve koymak. İnsanlar indirimle almak istiyor kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Soner Külcü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pazarlık sünnettir hocam🤣🤣🤣.Ne çektiysem bu ölücülerden çektim zamanında çözüm olarak isminizi kadın ismi yapmanızı öneririm daha nazik davranıyorlar ölücülerde de azalma tespit etmiştim.
Yahu lavuk 50 lirasının derdüne düşmüş vallahi kafayı yersin inanılmaz yahu tamam bir tüketüci olarak anlayabiliyorum en ucuza en iyisini almak gibi bir hedefide karşındaki insanda senin gibi insan arkadaş havafan yağmıyor bizede para dilenen abuk subuk pazarlık yapanlardan gına geldi psu uşan bu her zaman her yerde kullanılacak bir mal 2.el fiyatından satıyorum zaten ne acelem var isterse 10 yıl sonra satılsın sanki acelem varmış gibi laga luga yapıyorlar birde

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Arda Akel
Ağbeee bi' lira verem de bana ver yaaa! 😂
Allah başka ölücülerden korusun, sana da sabır versin inşallah. Valla hepsi fena oluyor ya.
Benim bir ayakkabıyı koydum sıfırı 5 bin liraydı, 3700'e satacaktım ama herkes 1500, 2000 diyordu.
Allah bunların belalarını versin ceplerinde GERÇEKTEN para bırakmasın da, trollemek neymiş görsünler inşallah!

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Soner Külcü
Ağbeee bi' lira verem de bana ver yaaa! 😂
Allah başka ölücülerden korusun, sana da sabır versin inşallah. Valla hepsi fena oluyor ya.
Benim bir ayakkabıyı koydum sıfırı 5 bin liraydı, 3700'e satacaktım ama herkes 1500, 2000 diyordu.
Allah bunların belalarını versin ceplerinde GERÇEKTEN para bırakmasın da, trollemek neymiş görsünler inşallah!
Tek tek engellemekten bıktım en son lavuk rx580li cpyi 11700 e satıyormuş 50 tl veririm yazdım geçtim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,619
İsim
Oğuz
O fiyata bulmuş bir de ikram istiyor hediye dükkanı sanki

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Arda Akel
Tek tek engellemekten bıktım en son lavuk rx580li cpyi 11700 e satıyormuş 50 tl veririm yazdım geçtim
Uğraşmaya değmez bile.
İyisini yapmışsın ama kardeşim.

Eeee ne oldu, satabildin mi bari?
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyata bulmuş bir de ikram istiyor hediye dükkanı sanki
Bir artı bir kampanyası var duymadın mı abi? 😂
Şaka bir yana, valla nefret ediyorum şu ölücülerden. Keriz sanıyorlar insanları.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,619
İsim
Oğuz
Bu arada okumak için imtihan verdim biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular