Neler Yeni

Kalorifer Üstüne Masa Koyulur Mu?

alyosha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erdal Emlik
Kalorifer peteğinin hemen üstüne L şeklinde masayı koymak istiyorum. L şeklinde masayı koyabileceğim başka bir yer de yok. Bir kaç arkadaşım basit tabirle masayı yakar cinsinden laflar söyledi. Tavsiyeniz var mıdır? Kasanın ısısını etkiler mi? biraz uzağına koymayı düşünsem de? Deneyimleri olan var mı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
pctoplayıcısı2109
Kalorifer peteğinin hemen üstüne L şeklinde masayı koymak istiyorum. L şeklinde masayı koyabileceğim başka bir yer de yok. Bir kaç arkadaşım basit tabirle masayı yakar cinsinden laflar söyledi. Tavsiyeniz var mıdır? Kasanın ısısını etkiler mi? biraz uzağına koymayı düşünsem de? Deneyimleri olan var mı ?
hocam şu anda yaz değilmi sıkıntı çıkarmaz bence şuan yaz olduğundan kışın çıkarırmı tartışılır

YazılımKafa

80+ Silver
Her türlü zararı olur. Ayrıca kaloriferin etrafını kapatınca yeterince verim alamazsın

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Kalorifer açma bile bence yanabilir dedikleri gibi. Ben üstüne kitap vs koydum açmıyorum odamın sıcaklığı çünkü hep yüksek

alyosha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erdal Emlik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haklısınız tesekkürler yorumlar icin

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Petek 70 - 80 derecelerde değilse masa yanmayacaktır. Ayrıca kalorifer petekleri konveksiyonel şekilde ısıtma sağladığından ötürü aldığınız verim düşecektir.

alyosha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erdal Emlik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani Antalya'da yaşıyorum ilk defa kullanacağım doğalgaz. çok yüksek derecelerde yakacağımızı düşünmüyorum kışları tatlı tatlı ayağımı uzatırım diye düşünmüştüm :). Ama olacak gibi değil sanırım

oek07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Ben de Antalyada yaşıyorum ve aynı durumdan muzdaribim. Siz ne yaptınız ?

Top Bottom