Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Toplamada yardımınıza ihtiyacım var.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
R5 5600

A520 mA Pro

8x2 16 3200 GoodRam

Kingston SNV3 1 TB M2

Cooler Master 500w psu (ekran kartı için sadece 6 pini var. Ama 8 pinlileri 6 ile çalıştırabiliyorum zaten biliyorsunuzdur.

Zoko chiko dümenden mesh kasa

Böyle bir sistem dizdim. Elimde 6-7k arası bir para kaldı. İlk monitöre ihtiyacım var. Daha sonra artan parayla ekran kartı almak istiyorum. Psu'dan memnunum. 2. El aldım ama Cooler Master zaten. Tank gibi PSU sertifikası olmamasına rağmen sağlam baya.

Dediğim gibi;

İlk olarak monitör,
Daha sonrasında ekran kartı almak istiyorum. Güç kaynağınıda sonra hallederim. Kutulu içi açılmamış MSI Gaming X ya da ASUS falan 580 8GB düşünüyorum. Önerilere açığım.

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
R5 5600

A520 mA Pro

8x2 16 3200 GoodRam

Kingston SNV3 1 TB M2

Cooler Master 500w psu (ekran kartı için sadece 6 pini var. Ama 8 pinlileri 6 ile çalıştırabiliyorum zaten biliyorsunuzdur.

Zoko chiko dümenden mesh kasa

Böyle bir sistem dizdim. Elimde 6-7k arası bir para kaldı. İlk monitöre ihtiyacım var. Daha sonra artan parayla ekran kartı almak istiyorum. Psu'dan memnunum. 2. El aldım ama Cooler Master zaten. Tank gibi PSU sertifikası olmamasına rağmen sağlam baya.

Dediğim gibi;

İlk olarak monitör,
Daha sonrasında ekran kartı almak istiyorum. Güç kaynağınıda sonra hallederim. Kutulu içi açılmamış MSI Gaming X ya da ASUS falan 580 8GB düşünüyorum. Önerilere açığım.
Reis bu devirde rx580mi kaldı 2. El temizinden rx6600 al uyguna düşürebilirsen

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis bu devirde rx580mi kaldı 2. El temizinden rx6600 al uyguna düşürebilirsen
Dayı bütçeye bak Allahını seviyim. Para ve psu olsa alırım zaten adam gibi bir şeyde 6600 çöp. Ona vereceğim parayı 2060-3060 a veririm amd kullanmam. Ama yinede önerin için saol.

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Dayı bütçeye bak Allahını seviyim. Para ve psu olsa alırım zaten adam gibi bir şeyde 6600 çöp. Ona vereceğim parayı 2060-3060 a veririm amd kullanmam. Ama yinede önerin için saol.
rx 580 i ikinci el mi alacaktın, ve niye nvidia fanboyluğu yapıyorsunki,bütçedede sıkıntı yok geçen 6k ya asud dual modelini gördüm sarı sitede
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx 580 i ikinci el mi alacaktın, ve niye nvidia fanboyluğu yapıyorsunki,bütçedede sıkıntı yok geçen 6k ya asud dual modelini gördüm sarı sitede
monitörü unutmuşum pardon

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
Hocam 6-7 ye hem monitör hem ekran kartı önerisi istiyom. Düzgün okumadın herhal? Ben ekran kartı kullanma, al sat işinde master yapmışımdır. Bugüne kadar elime 50 tane amd geçtiyse 20 tane nvidia ya geçmiş ya geçmemiştir ama AMD yüksek bütçe de tercihlerim arasında yer almaz. Bangır bangır God Of Warımı RDR2 mi falan oynamak istiyorum. Bunları yaparkende Rate Racingle on numara görüntü kalitesine ulaşmak istiyorym. Zaten ekran kartları sıfır alınmaz. 580'in sıfır modeli dünyanın parası ve çöp marka yüksek derece vsvs.

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Hocam 6-7 ye hem monitör hem ekran kartı önerisi istiyom. Düzgün okumadın herhal? Ben ekran kartı kullanma, al sat işinde master yapmışımdır. Bugüne kadar elime 50 tane amd geçtiyse 20 tane nvidia ya geçmiş ya geçmemiştir ama AMD yüksek bütçe de tercihlerim arasında yer almaz. Bangır bangır God Of Warımı RDR2 mi falan oynamak istiyorum. Bunları yaparkende Rate Racingle on numara görüntü kalitesine ulaşmak istiyorym. Zaten ekran kartları sıfır alınmaz. 580'in sıfır modeli dünyanın parası ve çöp marka yüksek derece vsvs.

monitörü unutmuşum pardon
.
sen 2060la raytracing açarsan oyun oynayabilecekmisin oysaki amdde rsr fsr3 afmf2 sam gibi milyon tane teknoloji var 2060 ve 3060 gibi kartları alacağına bunu almak en mantıklısı

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
.

sen 2060la raytracing açarsan oyun oynayabilecekmisin oysaki amdde rsr fsr3 afmf2 sam gibi milyon tane teknoloji var 2060 ve 3060 gibi kartları alacağına bunu almak en mantıklısı
Yok ben nvidia alcam.

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
Tamam sen bilirsin.

eğer nvidia alacaksan 2060 alma vrami yetersiz ve dlls gibi teknolojileri desteklemiyo ama fsr3 açabilirsin. 3060 al bence.
Hacı monitörü erteledim şimdilik 3060 alacam ya. Marka önerin var mı?

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman

Onurkotlutok05

80+ Gold
hocamm 6650xt ya da 3070 bulabilirsin eğer pazarlık yeteneklerine güveniyorsan

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
hocamm 6650xt ya da 3070 bulabilirsin eğer pazarlık yeteneklerine güveniyorsan
Yakında 9 a KFG li 5 aylık 4060 var 9k diyor. 500w buna yeterde 3070 e yeter mi bilmem. Ek olarak 9 çıkmazda bizimkide laf.

Hocam 3070 500w yeter mi

Onurkotlutok05

80+ Gold
Yakında 9 a KFG li 5 aylık 4060 var 9k diyor. 500w buna yeterde 3070 e yeter mi bilmem. Ek olarak 9 çıkmazda bizimkide laf.

Hocam 3070 500w yeter mi
adamla anlaşsan 8k ya taksit taksit ödesen süper olur hocam 4060 çok az çekiyor zaten

Top Bottom