Neler Yeni

İtopya Hazır sistem fps

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Yiğit
İşlemci limitini nasıl kaldırabilirim biosta mevcutmudur
benimde böyle sorunum vardı hatta frekans hızım 4.1 ghz üstünü ne olursa olsun hiç görmüyordu biostan ayar çekince düzeldi
asus biosunu pek bilmem bendeki msi anakart ama
cpu load line
c state
intel turbo boost
cpu cooler tuning gibi ayarlar varsa onların ayarını yapmanız lazım isterseniz foto atın yardım etmeye çalışırım

baris1818

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Akoğlan
benimde böyle sorunum vardı hatta frekans hızım 4.1 ghz üstünü ne olursa olsun hiç görmüyordu biostan ayar çekince düzeldi
asus biosunu pek bilmem bendeki msi anakart ama
cpu load line
c state
intel turbo boost
cpu cooler tuning gibi ayarlar varsa onların ayarını yapmanız lazım isterseniz foto atın yardım etmeye çalışırım
Microsoft store daki indirdigim yerdeki sonuclarda bu hocam daha limiti kaldırmadan baktım bi şuan işteyim gece bakıcam o limitlere itopyaya geri göndermeme gerek yok degilmi hocam onların yapabilecegi birsey varmı yani

Ekler

• 3d6b682d-b06c-404b-a4be-58fa18d837b0.jpeg
    3d6b682d-b06c-404b-a4be-58fa18d837b0.jpeg
    29.7 KB · Hit: 5

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Yiğit
Microsoft store daki indirdigim yerdeki sonuclarda bu hocam daha limiti kaldırmadan baktım bi şuan işteyim gece bakıcam o limitlere itopyaya geri göndermeme gerek yok degilmi hocam onların yapabilecegi birsey varmı yani
1736194507524.png

benim en sonki sonuçlarım buydu yakın değerler aslında

baris1818

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Akoğlan
Alıntıyı görüntüle
benim en sonki sonuçlarım buydu yakın değerler aslında
Peki cpu z de neden böyle cikti acaba o limiti kaldırırsam sorun çözülürmü itopyaya bosuna geri gondermek istemiyorum birsey yapacaklarını sanmıyorum senide yordum reis hakkını helal et fps degerlerim düzelirmi o ayarları yaprsam

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Yiğit
Peki cpu z de neden böyle cikti acaba o limiti kaldırırsam sorun çözülürmü itopyaya bosuna geri gondermek istemiyorum birsey yapacaklarını sanmıyorum senide yordum reis hakkını helal et fps degerlerim düzelirmi o ayarları yaprsam
boşuna gönderme bence temiz bi bios ayarı yaptınmı her şey düzelir gibi geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıcaklık değerlerin nasıl birde frekans hızın ve işlemcinin çektiği watt değeri kaç

baris1818

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Akoğlan
boşuna gönderme bence temiz bi bios ayarı yaptınmı her şey düzelir gibi geliyor

boşuna gönderme bence temiz bi bios ayarı yaptınmı her şey düzelir gibi geliyor bana

sıcaklık değerlerin nasıl birde frekans hızın ve işlemcinin çektiği watt değeri kaç
Hocam suanda evdeyim biosu actim ama sizin dediginiz hicbirseyi bulamadım size nasıl rahatca foto gonderebilirim nereye girmem gerekiyor

Hocam suanda evdeyim biosu actim ama sizin dediginiz hicbirseyi bulamadım size nasıl rahatca foto gonderebilirim nereye girmem gerekiyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    3.1 MB · Hit: 4
  • image.jpg
    image.jpg
    3.1 MB · Hit: 4

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Yiğit
valla hocam yanlış bir şey söylemek istemem asus biosunu bilmiyorum pek dediğim gibi en iyisi bilgili birisinin cevap vermesi olur ya da chat gpt ye fotoğraf fotoğraf atarak derdini güzelce anlatırsan o da yardımcı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,776
Üyeler
164,728
Son üye
emirhan_1617