ChristianSerratos
80+ Silver
Kategorize edilirse daha iyi olur katılıyorum.
Bu şekilde olması en mantıklı olur. Uzun zamandır teknolojik ürün almayı bıraktım tamamen günlük alış verişle ilgileniyorum ...Bence sıcak fırsatlar da kendi içerisinde kategorize edilmeli. Teknolojik ve Günlük Alışveriş (veya her ne olursa). Çünkü teknoloji dışında da sıcak fırsatlar içerisinde paylaşılan ürünlerden yararlandım.
Her şeyin size hitap etmediğini ve etmek zorunda olmadığını anlamak çok zor olmamalı. Hayat sadece bilgisayar telefondan ibaret değil. Forumdaki indirimlerden çok ürün aldım, normalde kahve seven birisi değildim Nescafe indiriminden denemek için 10lu kahve aldım. Hoşuma da gitti, başka insanlarında hoşuna gitmiş olabilir, e bu durumda senin ilgini çekmediğinden neden yasaklanmalı? Sana hitap etmeyen her şey yasaklanacaksa benim de ilgimi çekmeyen çok şey var. AMD ekran kartı paylaşılmasın ya da android telefon paylaşılmasın. Ya da Lian Li, ASUS, Corsair EVGA harici marka görmek istemiyorum. Bunun bir sonu yok, ayrıca etkileşimle ne alakası var? Bir ürün indirimi senin ilgini çekmediyse zaten etkileşim veremezsin. Tıklamazsın geçersin biter. Attığın temizleme çubuğunu da satın aldım, evdeki daha geçen gün bitmişti ihtiyacım vardı aldım. Başkasının ilgisini çekmezse tıklamaz geçer biter. Ne demek istediğini anlıyorum ancak o kadar yanlış açıklamışsın ki normalde hak verebileceğim bir şeylere hak vermememe yol açtı. Şahsen bende indirim olmayan şeyleri indirimmiş gibi paylaşanlara kızıyorum ve buna ceza olmalı bence. Adam Hepsiburada sitesini açmış indirimler sayfasını komple atıyor indirimli ürünler var diye. (20 üründen biri) Komisyon alıyorlar birde bundan refli link diye (İndirim paylaşanların refli link atmasına karşı değilim 0 efor paylaşanlara karşıyım) ha birde hepsiburadada üründe %30 indirim var gözüküyor atıyor indirimi akakçede daha ucuzu çıkıyor. Bu tarz saçmalıklara bende karşıyımÜrün Linki: https://www.trendyol.com/deep-fresh...t-p-251073664?boutiqueId=61&merchantId=116028
Adminlere rica ediyorum artık. Bu bir tepki konusudur. Sıcak fırsatlar konusu teknoloji ürünleri dışında her şeye kapatılmalıdır. Böyle düşünen tek kişi olduğumu düşünmüyorum. Ana sayfayı her yenilediğimde hiçbir şekilde ilgilenmediğim saçma sapan ürünlerin sırf etkileşim almak için sıcak fırsatlar altında konusunun açıldığını görüyorum. Bu duruma lütfen artık bir el atın.
Engelle bu tarz konu açanları görmezsin en basit çözümBöyle iyi diyenler iyi hoş diyorsunuz da sitenin adı DONANIM arşivi olduğu için teknolojik ürün indirimlerine özel yer açılması niye iyi olmasın ben şahsen bilgisayar parçalarında indirim ararken sürekli köpek maması indirimi falan görüyorum
ben konu sahibinin dediğine katılmıyorum ama bu denilen daha mantıklıBence sıcak fırsatlar da kendi içerisinde kategorize edilmeli. Teknolojik ve Günlük Alışveriş (veya her ne olursa). Çünkü teknoloji dışında da sıcak fırsatlar içerisinde paylaşılan ürünlerden yararlandım.
eyvallah bu arada çektim bi üçlü kulak cubuguben konu sahibinin dediğine katılmıyorum ama bu denilen daha mantıklı
50 lira kupon vardı 40 liraya geldiben konu sahibinin dediğine katılmıyorum ama bu denilen daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyvallah bu arada çektim bi üçlü kulak cubugu