Neler Yeni

🔥İndirim Deep Fresh Pamuklu Kulak Temizleme Çubuğu 300'lü Paket 3 Adet 89,90 TL :D

ChristianSerratos

80+ Silver
Kategorize edilirse daha iyi olur katılıyorum.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Bence sıcak fırsatlar da kendi içerisinde kategorize edilmeli. Teknolojik ve Günlük Alışveriş (veya her ne olursa). Çünkü teknoloji dışında da sıcak fırsatlar içerisinde paylaşılan ürünlerden yararlandım.
Bu şekilde olması en mantıklı olur. Uzun zamandır teknolojik ürün almayı bıraktım tamamen günlük alış verişle ilgileniyorum ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Alp
Katılmıyorum,işe yarar ürünlerde paylaşılıyor bence sıcak fırsatlar çok güzel kullanılıyor

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Sinan
Katılmıyorum. Sarı sitedeki gibi bir kategori sistemi berbat halde getirir forumu. Adamlar konuya sadece link atsa eyvallah ama konu altına yorumlar yapılıyor ve link bulana kadar canın çıkıyor, linkleri süzsen fiyat yok tek tek tıklayıp bakman gerekiyor. Belki şu şekilde olabilir, konu açarken ön ek seçimi olarak yaptığımız indirim ve indirim bitti gibi bir box eklenip teknoloji ve genel şeklinde iki ayrı ön ek seçimi yaptırılıp buna göre filtreleme imkanı sağlanır. Bu şekilde hem her türlü indirim paylaşılabilir hem de insanlar ön ek süzmesi yaparak istediği türde indirimleri listeleyip erişebilir.

Son düzenleme:

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Ürün Linki: https://www.trendyol.com/deep-fresh...t-p-251073664?boutiqueId=61&merchantId=116028

Adminlere rica ediyorum artık. Bu bir tepki konusudur. Sıcak fırsatlar konusu teknoloji ürünleri dışında her şeye kapatılmalıdır. Böyle düşünen tek kişi olduğumu düşünmüyorum. Ana sayfayı her yenilediğimde hiçbir şekilde ilgilenmediğim saçma sapan ürünlerin sırf etkileşim almak için sıcak fırsatlar altında konusunun açıldığını görüyorum. Bu duruma lütfen artık bir el atın.
Her şeyin size hitap etmediğini ve etmek zorunda olmadığını anlamak çok zor olmamalı. Hayat sadece bilgisayar telefondan ibaret değil. Forumdaki indirimlerden çok ürün aldım, normalde kahve seven birisi değildim Nescafe indiriminden denemek için 10lu kahve aldım. Hoşuma da gitti, başka insanlarında hoşuna gitmiş olabilir, e bu durumda senin ilgini çekmediğinden neden yasaklanmalı? Sana hitap etmeyen her şey yasaklanacaksa benim de ilgimi çekmeyen çok şey var. AMD ekran kartı paylaşılmasın ya da android telefon paylaşılmasın. Ya da Lian Li, ASUS, Corsair EVGA harici marka görmek istemiyorum. Bunun bir sonu yok, ayrıca etkileşimle ne alakası var? Bir ürün indirimi senin ilgini çekmediyse zaten etkileşim veremezsin. Tıklamazsın geçersin biter. Attığın temizleme çubuğunu da satın aldım, evdeki daha geçen gün bitmişti ihtiyacım vardı aldım. Başkasının ilgisini çekmezse tıklamaz geçer biter. Ne demek istediğini anlıyorum ancak o kadar yanlış açıklamışsın ki normalde hak verebileceğim bir şeylere hak vermememe yol açtı. Şahsen bende indirim olmayan şeyleri indirimmiş gibi paylaşanlara kızıyorum ve buna ceza olmalı bence. Adam Hepsiburada sitesini açmış indirimler sayfasını komple atıyor indirimli ürünler var diye. (20 üründen biri) Komisyon alıyorlar birde bundan refli link diye (İndirim paylaşanların refli link atmasına karşı değilim 0 efor paylaşanlara karşıyım) ha birde hepsiburadada üründe %30 indirim var gözüküyor atıyor indirimi akakçede daha ucuzu çıkıyor. Bu tarz saçmalıklara bende karşıyım

brs.okcu

80+
katılmıyorum. Teknoloji ürünlerinden çok diğer avantajlı ürünlerden faydalanıyoruz.

Varex8

80+
Böyle iyi diyenler iyi hoş diyorsunuz da sitenin adı DONANIM arşivi olduğu için teknolojik ürün indirimlerine özel yer açılması niye iyi olmasın ben şahsen bilgisayar parçalarında indirim ararken sürekli köpek maması indirimi falan görüyorum

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Böyle iyi diyenler iyi hoş diyorsunuz da sitenin adı DONANIM arşivi olduğu için teknolojik ürün indirimlerine özel yer açılması niye iyi olmasın ben şahsen bilgisayar parçalarında indirim ararken sürekli köpek maması indirimi falan görüyorum
Engelle bu tarz konu açanları görmezsin en basit çözüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammet Kalender
Katılıyorum.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
ismail sağlam
Bence sıcak fırsatlar da kendi içerisinde kategorize edilmeli. Teknolojik ve Günlük Alışveriş (veya her ne olursa). Çünkü teknoloji dışında da sıcak fırsatlar içerisinde paylaşılan ürünlerden yararlandım.
ben konu sahibinin dediğine katılmıyorum ama bu denilen daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

eyvallah bu arada çektim bi üçlü kulak cubugu

eyvallah bu arada çektim bi üçlü kulak cubugu
50 lira kupon vardı 40 liraya geldi

Top Bottom