Neler Yeni

Kopya suçlaması yüzünden ceza alır mıyım?

porchacal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes
Sınavda defter ve kitabımı masanın altında unuttum Sınav kagıdımı hocaya verip hocadan dışarıya cıkmak için izin istedim ve çıktım. Döndüğümde defterdeki notları bana göstererek bunların sınav kopyası olduguna dair bir ima yaparak notları aldı. Sınavdayken hiçbir kopyayla yakalanma falan olmadı. Sınav kağıdımı teslim ettikten sonra sıramın altından defterimi almış. Herhangi bir ceza alır mıyım?

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Enes
Alırsın. Zaten bundan sonra kopya olursa öğrenci kağıdını bitirince alınır, kopya yazılır. Sınavı yarım bırakılmaz.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Ege
Sınavda defter ve kitabımı masanın altında unuttum Sınav kagıdımı hocaya verip hocadan dışarıya cıkmak için izin istedim ve çıktım. Döndüğümde defterdeki notları bana göstererek bunların sınav kopyası olduguna dair bir ima yaparak notları aldı. Sınavdayken hiçbir kopyayla yakalanma falan olmadı. Sınav kağıdımı teslim ettikten sonra sıramın altından defterimi almış. Herhangi bir ceza alır mıyım?
Durumu güzel bir şekilde izah edersen almazsın

crabman

80+ Bronze
sınav olduğun dersle alakalı notlar varmıydı defterde ve kitapta
varsa ceza alma ihtimalin yüksek. Lise düzeyimi?

Top Bottom