Neler Yeni

Powerbank uçağa alınır mı ?

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
Dostlar selamlar yakın zamanda yurtdışına uçuşum var bel çantamda Baseus un 10.000 mAh lık powerbank ini götürmeyi düşünüyorum. uçağa almama gibi bir durum olur mu tecrübe eden varmı acaba ?

eneskaya6

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Alınıyor

mguli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ALİ FIR
Dostlar selamlar yakın zamanda yurtdışına uçuşum var bel çantamda Baseus un 10.000 mAh lık powerbank ini götürmeyi düşünüyorum. uçağa almama gibi bir durum olur mu tecrübe eden varmı acaba ?

Yurt dışına çıkarken bir sıkıntı çıkmamıştı bende dönerken türkiyeye gelip valizi açınca bir kâğıtla karşılaştım patlayıcı tehlikesi olduğundan uçuştan önce valizimin açılıp ürünün imha edildiği yazıyordu.Yanında götürürsen bir sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle.

SCOLT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışına çıkarken bir sıkıntı çıkmamıştı bende dönerken türkiyeye gelip valizi açınca bir kâğıtla karşılaştım patlayıcı tehlikesi olduğundan uçuştan önce valizimin açılıp ürünün imha edildiği yazıyordu.Yanında götürürsen bir sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle.
Ben valizime değil yanımda taşıyacağım. dediğin gibi yanımda olduğundan bi şey olmaz umarım teşekkürler yanıtın için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu bilmiyorum ama 5/10binlik ile bindim hep
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,588
Üyeler
166,034
Son üye
bilal yaşar