Neler Yeni

Yardım Fifa23'te Dualshock4 yerine Klavye'yi algılama sorunu çözümü nedir?

wicKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğithan Kahveci
Fifa23'te sorunsuz bir şekilde Polosmart PSG07 Dualshock4 kolumu kullanıyordum. Bugün girmek için kolumu bluetooth'tan bağladım ve oyuna girdim fakat oyundayken tüm tuşları klavye olarak algılamaya başladı. Yani Dualshock4'ü klavye olarak algılıyor,PC res,Dualshock4 res gibi şeyler denedim fakat çözüme ulaşamadım. Anlık olarak bu sorundan dolayı kolu kullanamıyorum. Örnek için bir fotoğraf ekliyorum. Çözümü nedir?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    191.9 KB · Hit: 37
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Eren Doğan
Fifa23'te sorunsuz bir şekilde Polosmart PSG07 Dualshock4 kolumu kullanıyordum. Bugün girmek için kolumu bluetooth'tan bağladım ve oyuna girdim fakat oyundayken tüm tuşları klavye olarak algılamaya başladı. Yani Dualshock4'ü klavye olarak algılıyor,PC res,Dualshock4 res gibi şeyler denedim fakat çözüme ulaşamadım. Anlık olarak bu sorundan dolayı kolu kullanamıyorum. Örnek için bir fotoğraf ekliyorum. Çözümü nedir?
Fifa 23 sorunlu bir oyun PC sürümünde hiçbir şekilde kol bağlayamasın
bi ara kol bağlamak istedim PC'deyken x360c ile denedim olmadı

wicKy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğithan Kahveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fifa 23 sorunlu bir oyun PC sürümünde hiçbir şekilde kol bağlayamasın
bi ara kol bağlamak istedim PC'deyken x360c ile denedim olmadı
dostum aylardır yıllardır sorunsuz şekilde kolla kullanıyorum,alakası olduğunu düşünmüyorum

asdfgb19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Yabancı siteden öğrendim. video çektim yaklaşık 20 sn. sorununuzu çözer. )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,589
Üyeler
166,238
Son üye
mgkhn
Top Bottom