Neler Yeni

12 bin tl monitör dahil sistem toplama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Samioğlu
Öncelikle bu siteyi kurandan ve sorulara içtenlikle cevap veren sayın hocalarımdan Allah razı olsun daha önce burayı keşfedemediğim için çok pişmanım.
Konumuza dönecek olursak üzgünüm ama durumu kötü birisiyim ve ilk defa toplama pc alacağım o yüzden çok heyecanlı ve korkuluyum çünkü paramın çöpe gitmesini istemiyorum. Bilgisayardan hiç anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var. 12 bin ₺ ye nasıl pc dizerim?
https://www.incehesap.com/nova-apu-hazir-sistem-fiyati-50965/#tabs
Böyle bir sistem buldum yorumları övgüyle dolu f/p açısından ve en ağır oyunları bile 60 fps oynatabiliyormuş.Site de oldukça güven veriyor.
Ama forumdaki arkadaşlar 2. El dizersem daha iyisini aynı bütçeyle alabileceğimi söyledi o yüzden bu konuyu açayım dedim.Teşekkürler.

sweny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
YunusCan Deregözü
hocam temiz 2.el dizmeni tavsiye ederim sistemi ilerde yükseltmeye kalksan neredeyse 2.bir kasa fiyatına denk gelicek

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Bahadır Başer
i5 12400f bu kesin olacak Best F/p (4k)
İkinci el ekran karti Nitro Rx580 (2k)
H610m Asus Prime (2.5k) En ucuzu
2x8 gb Corsair Vengeance ddr4 (1300tl)
AeroCool 750w Psu(1700tl)
2. El 20 inc Vga Monitör(500tl) Toplam 12.000tl
Ssd unuttum onuda 128gb sana yeterli.
Bu şekilde olmali. Apu Mapu hikaye onlar.
Ha bide Rx580den görüntü alabilmek için Hdmi to Vga kablosu al bitanede :D
Not: Arkadaşlar sistem toplayin diyor sistem toplasaniza :D

Son düzenleme:

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Öncelikle bu siteyi kurandan ve sorulara içtenlikle cevap veren sayın hocalarımdan Allah razı olsun daha önce burayı keşfedemediğim için çok pişmanım.
Konumuza dönecek olursak üzgünüm ama durumu kötü birisiyim ve ilk defa toplama pc alacağım o yüzden çok heyecanlı ve korkuluyum çünkü paramın çöpe gitmesini istemiyorum. Bilgisayardan hiç anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var. 12 bin ₺ ye nasıl pc dizerim?
https://www.incehesap.com/nova-apu-hazir-sistem-fiyati-50965/#tabs
Böyle bir sistem buldum yorumları övgüyle dolu f/p açısından ve en ağır oyunları bile 60 fps oynatabiliyormuş.Site de oldukça güven veriyor.
Ama forumdaki arkadaşlar 2. El dizersem daha iyisini aynı bütçeyle alabileceğimi söyledi o yüzden bu konuyu açayım dedim.Teşekkürler.
O bütçede 2.ele yönelmen lazım dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Samioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
i5 12400f bu kesin olacak Best F/p (4k)
İkinci el ekran karti Nitro Rx580 (2k)
H610m Asus Prime (2.5k) En ucuzu
2x8 gb Corsair Vengeance ddr4 (1300tl)
AeroCool 750w Psu(1700tl)
2. El 20 inc Vga Monitör(500tl) Toplam 12.000tl
Ssd unuttum onuda 128gb sana yeterli.
Bu şekilde olmali. Apu Mapu hikaye onlar.
Ha bide Rx580den görüntü alabilmek için Hdmi to Vga kablosu al bitanede :D
Not: Arkadaşlar sistem toplayin diyor adam 2.el aliyimmi diye sormuyor ki
Peki bu yazdığınız sistem de valo da 300 fps yada mesela gta 5 de 60 fps verir mi sayın hocam

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Bahadır Başer
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Samioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
250 300 arasi rahat oynarsin i5 12400f var cünkü Gta5 i bilmiyorum Rx580 alirsan 8gb olsun ekran kartı ama ona dikkat et
Peki hocam son sorumu da sorayım sana da zahmet veriyorum kusura bakma attığım linkteki ürünü alsam ve dediğiniz ekran kartını taksam 11 bin yapıyor daha iyi olabilir mi bilmediğimden soruyorum

justice57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Bahadır Başer
Peki hocam son sorumu da sorayım sana da zahmet veriyorum kusura bakma attığım linkteki ürünü alsam ve dediğiniz ekran kartını taksam 11 bin yapıyor daha iyi olabilir mi bilmediğimden soruyorum
Dostum R5 5500 apuyu hiç bilmiyorum , i5 12400f Tdp ve Sıcaklık degerleri acisindan en iyi işlemci , 7500fden 20 derece altinda isiniyor güç tüketimi düşük, youtubedede öyle kendin izleyebilirsin karşilaştirmalari , tekli çekirdekte ayni gibi duruyolarda Amd pek sevmiyorum:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada takabiliyosun harici ekran karti olarak onada baktim sıkıntı yok onda

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,599
Üyeler
166,240
Son üye
suatron
Top Bottom