öyle bişey yapmıyor normal fiyatlarHep dandirik ayakkabılara veriyorlar bu indirimleri 1000 Tl edecek ayakkabıya 2800 yazıyor 2 ayakkabı parası çıkıyor zaten
dockers ın bazı modelleri iyiDockers de tırt sadece polo lumber bunlarda nike adidas gibi değiller orta kalite tofaş değiller ama mercedes de değiller orta şeker hyundai gibi
Dockers ın geneli hikaye kral varsa iyisi çok azdır.öyle bişey yapmıyor normal fiyatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
dockers ın bazı modelleri iyi
dockers ın bi iki tane vardı düşündüm ama uygunu yoktu sonra bunu gördüm hoşuma gitti aldım mağazada bi tanede kardeşime aldım oda polo başka model ama oda iyidiDockers ın geneli hikaye kral varsa iyisi çok azdır.
Bu güzelmiş ha kral tipi baya iyidockers ın bi iki tane vardı düşündüm ama uygunu yoktu sonra bunu gördüm hoşuma gitti aldım mağazada bi tanede kardeşime aldım oda polo başka model ama oda iyidi
HENRY 4PR KIRIK BEYAZ Erkek Outdoor Bot Fiyatları | Flo
HENRY 4PR KIRIK BEYAZ Erkek Outdoor Bot modelleri, size özel indirim ve taksit avantajlarıyla sizi bekliyor! HENRY 4PR KIRIK BEYAZ Erkek Outdoor Bot ürünlerini online olarak hemen satın alın!www.flo.com.tr
Puma Caven 2.0 Retro Club birtanesi diğerini kardeşime aldım o da standart ayakkabı bez vs değil. kendime aldığımın içi hep gitti astarı yırtıldı vs kardeşime aldığım hep açıldı.Aldığın ayakkabıya göre değişir bez spor ayakkabıysa normal